marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Beats by Apple

Deli z ostalimi

06.06.2014
Objavil: Primož Cotič

V prejšnjem tednu je poleg pričakovanja na Apple dogodek zelo odmevala novica o Applovem prevzemu podjetja Beats. Na strani 9to5mac.com tako že poročajo o prvih potezah po prevzemu.

Apple naj bi potihoma predstavil MFi (Made For iPhone/iPod/iPad) specifikacije za slušalke opremljene z Lightning priključkom, ki prihaja s prihajajočimi iOS nadgradnjami. Očitno bodo slušalke Beats v prihodnosti poleg standardnega 3,5mm priklopa opremljene še z Lightning priključkom.

Beats bodo polno podpirale tudi kontrole gumbov, ki jih imajo Apple proizvodi (iPhone, iPod, iPad), kateri lahko poleg standardne nastavitve glasnosti omogočajo aktiviranje specifičnih programov. Povezljivost z Lightning priključkom bo verjetno prinesla še dodatne prednosti, poglavitna prednost bi lahko bila deljenje napajanja z i-napravami med poslušanjem glasbe. Posledično bi to lahko prineslo pocenitev Beats slušalk, ker bi odpadli stroški vgrajene baterije.

Ta poteza bi verjetno pripomogla k dodatnemu povečanju prodaje Apple izdelkov, saj bi Apple kot prvi par slušalk k novim izdelkom lahko prilagal Beats-e in tako »promoviral« nove tehnologije oz. izdelke.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki