marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

članki

Beats by Apple

Deli z ostalimi

06.06.2014
Objavil: Primož Cotič

V prejšnjem tednu je poleg pričakovanja na Apple dogodek zelo odmevala novica o Applovem prevzemu podjetja Beats. Na strani 9to5mac.com tako že poročajo o prvih potezah po prevzemu.

Apple naj bi potihoma predstavil MFi (Made For iPhone/iPod/iPad) specifikacije za slušalke opremljene z Lightning priključkom, ki prihaja s prihajajočimi iOS nadgradnjami. Očitno bodo slušalke Beats v prihodnosti poleg standardnega 3,5mm priklopa opremljene še z Lightning priključkom.

Beats bodo polno podpirale tudi kontrole gumbov, ki jih imajo Apple proizvodi (iPhone, iPod, iPad), kateri lahko poleg standardne nastavitve glasnosti omogočajo aktiviranje specifičnih programov. Povezljivost z Lightning priključkom bo verjetno prinesla še dodatne prednosti, poglavitna prednost bi lahko bila deljenje napajanja z i-napravami med poslušanjem glasbe. Posledično bi to lahko prineslo pocenitev Beats slušalk, ker bi odpadli stroški vgrajene baterije.

Ta poteza bi verjetno pripomogla k dodatnemu povečanju prodaje Apple izdelkov, saj bi Apple kot prvi par slušalk k novim izdelkom lahko prilagal Beats-e in tako »promoviral« nove tehnologije oz. izdelke.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki