marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Bang & Olufsen in Samsung v najvišjem cenovnem razredu mobilnikov

Deli z ostalimi

19.09.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Danski proizvajalec prestižne elektronike Bang & Olufsen in korejski Samsung bosta letos splavila skupne mobilnike s tipičnim B&O dizajnom in visoko kvalitetnim zvokom.

Mobilniki bodo vsebovali osnovne komunikacijske funkcije in nekaj manj v smeri visoke tehnologije, je izjavil direktor znamke Bang & Olufsen in dodal, da je njihov cilj ponuditi trgu kvalitetno in cenovno najvišji razred mobilnikov. Znamka Bang & Olufsen nam je znana po njihovih dragih, umetniško nežno oblikovanih televizij in glasbene opreme.

"Začenjamo samo z enim modelom, vendar se zna kasneje zgoditi, da bo prišel še kakšen," je izjavil Torben Ballegaard Sorensen in dodal, da bodo telefoni namenjeni 25-letnim uporabnikom. "To bo zelo preprosto. Verjamemo, da je veliko ljudi navdušenih nad opcijami, ki jih mobilnik vsebuje. Poskusili bomo naredili nekaj takega, da bo odgovarjalo našim osnovnim kupcem, ki ne uporabljajo telefona kot igralno konzolo. Poudarek je na tem, da je telefon narejen za to, kar je bil prvotno namenjen – za pogovor."

Mobilniki bodo predstavljeni v 17 evropskih državah v četrtem kvartalu, so nam zaupali iz obeh družb.

Medtem, ko se večina mobilnih izdelovalcev osredotoča na tretjo generacijo (3G) telefonov s funkcijami, kot so video telefonija in prenašanjem glasbe preko spleta, Sorensen pravi, da bosta družbi uporabili preverjeno tehnologijo. "Imamo pozitivna pričakovanja, vendar vem da je to nišni produkt. Telefon ne bo vsem všeč, vendar če bo všeč vsaj dvema odstotkoma uporabnikov bo dovolj dobro."

Finska Nokia in ameriška Motorola imata namen postati elitna blagovna znamka, po njunih komentarjih sodeč. Najhujši tekmec Nokia, ki je do nedavnega ciljala na bogate potrošnike z njihovo ekskluzivno znamko Vertu, predstavlja izredno drage mobilnike, narejene iz platine, zlata in diamantov, kot tudi nove N-serije z vgrajenimi trdimi diski in visoko kvalitetnimi lečami za kamere.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki