marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Avtomoto odslej tudi na mobilnem Planetu

Deli z ostalimi
Mobitel

29.07.2008
Objavil: Thomas Bergant

Avtomoto, priljubljena rubrika spletnega portala Siol, je po novem na voljo tudi vsem obiskovalcem Mobitelovega mobilnega multimedijskega portala Planet. Novi vsebinski sklop mobilnega Planeta uporabniki najdejo že na vstopni strani portala, tako da do aktualnih vsebin s področja avtomobilizma in motociklizma dostopajo hitro in enostavno, z enim samim pritiskom na gumb svojega mobitela. V omrežju Mobitel GSM/UMTS pa tudi povsem brezplačno.

Priljubljeni vsebinski sklop Avtomoto, ki ga avtomobilski navdušenci že dobro poznajo, saj spletni portal Siol že vrsto let ponuja vedno aktualne vsebine in novosti iz sveta avtomobilizma, je sedaj na voljo tudi na mobilnem multimedijskem portalu Planet. Uporabniki mobilnega Planeta najdejo povezavo do ažurnih in aktualnih vsebin iz sveta avtomobilizma in motociklizma kar na vstopni strani omenjenega portala, ogledajo pa si lahko tudi videoteste, predstavitve vozil, najnovejše novice ter foto- in videoreportaže.

Vsebinski sklop Avtomoto je le z redkimi izjemami v celoti avtorsko delo Planetove ekipe, ki za spletni portal Siol in mobilni Planet vsak teden pripravi kar tri avtomobilske teste ter dnevno vroče novice in predstavitve, obiskovalci Planeta pa si lahko ogledajo še številne izlete z jeklenimi konjički. Privlačno popestritev rubrike predstavljajo video- in fotogalerije, s katerimi so opremljeni prav vsi testi in prve vožnje s predstavljenim vozilom. Dodatna odlika sklopa Avtomoto, po katerem omenjene vsebine še posebej slovijo, pa so izčrpna poročila iz vodilnih evropskih avtomobilskih salonov, od Ženeve in Pariza do Frankfurta, Münchna, Kölna ter Bologne. Vsebine, namenjene ljubiteljem jeklenih konjičkov, se ponašajo s strokovnostjo in kakovostjo, večkrat na leto pa jih popestrijo še nagradne igre, ki nagrajencem prinašajo nove, nepozabne vozniške izkušnje.

Za hitri dostop do vsebinskega sklopa Avtomoto na mobilnem portalu Planet je treba poslati sporočilo SMS z vsebino P AVTOMOTO na številko 1919. Brskanje po mobilnem Planetu je v Mobitelovem omrežju brezplačno.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki