marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Apple razkril nov iTunes

Deli z ostalimi

13.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Apple je napovedal nov iTunes za računalnike Mac in PC, ki ga odlikuje popolnoma na novo zasnovan predvajalnik, celovita integracija z iCloudom in čudovit videz najbolj priljubljene spletne trgovine za glasbo, aplikacije, TV-nanizanke in filme.

Novi iTunes bo na voljo v oktobru in bo prinesel občutno poenostavljen ter prečiščen uporabniški vmesnik, ki v ospredje postavlja uporabnikom najbolj priljubljeno vsebino. Z integriranim iCloudom so vsa glasba, filmi in TV-nanizanke, nakupljeni na napravah iOS ali računalnikih, priročno prikazani v zbirki iTunes na Macu ali PC-ju, vedno na voljo. Preoblikovani iTunes Store, App Store in iBookstore so zamišljeni tako, da je izkušnja nakupovanja na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu ali PC-ju enostavnejša kot kdajkoli.

»iTunes smo naredili, ker imamo radi glasbo in ker se vračamo k našim koreninam z neverjetno prečiščenim videzom, ki glasbo postavlja v ospredje,« je dejal Eddy Cue, Applov višji podpredsednik za spletno programsko opremo in storitve. »Novi iTunes v celoti uporablja iCloud in zagotavlja, da je vaša zbirka ves čas na voljo, dodali pa smo nove možnosti, ki poslušanje glasbe naredijo še zabavnejše.«

Prenovljeni iTunes na Macu in PC-ju je enostavnejši in preglednejši, priljubljeno vsebino pa ves čas ohranja pred vašimi očmi. Nov pogled na zbirko poenostavlja pogled na vašo glasbo, TV-nanizanke in filme, omogoča izbiro vsebine, ki vas zanima, in prikaže samo to. Razširljiv pogled na albume omogoča prikaz seznama skladb na posameznem albumu, medtem ko preiskujemo celotno glasbeno zbirko. Nov iskalnik išče po celotni zbirki iTunes, vključno z glasbo, filmi in TV-nanizankami. Premišljeni predvajalnik MiniPlayer poenostavlja upravljanje glasbe z majhno orodno vrstico, lahko preskočite na naslednjo skladbo ali poiščete novo – brez potrebe po podiranju zbirke. Funkcija Up Next je zabaven način vpogleda v to, katere skladbe sledijo, in omogoča izdelavo seznama predvajanja z novimi skladbami ali albumi, ki jih želite slišati.

Z iCloudom so vsi nakupi, opravljeni v iTunesu, shranjeni v oblaku in na voljo na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu, PC-ju ali Apple TV-ju. Novi iTunes je v celoti integriran z iCloudom, vsi vaši nakupi pa so na voljo na Macu ali PC-ju, ne glede na to, na kateri napravi so bili opravljeni. iCloud si zapomni, kje ste nehali gledati film ali TV-nanizanko, ne glede na uporabljeno napravo.

Preoblikovani iTunes Store, App Store in iBookstore imajo prečiščen videz, ki poenostavi nakupovanje in ga naredi zabavnejšega. Najboljše vsebine so na vrhu, pregledne police pa omogočajo preprosto pregledovanje priljubljene glasbe, filmov in TV-nanizank. Na voljo je tudi zgodovina predogledanih vsebin, ki ste si jih ogledali ali poslušali. iCloud to zgodovino ohranja na vseh vaših napravah. Poleg tega lahko uporabniki poslušajo 90-sekundne glasbene odlomke in nadaljujejo s pregledovanjem trgovine.

Novi iTunes bo na voljo oktobra kot brezplačen prenos na www.itunes.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki