marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Apple razkril nov iTunes

Deli z ostalimi

13.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Apple je napovedal nov iTunes za računalnike Mac in PC, ki ga odlikuje popolnoma na novo zasnovan predvajalnik, celovita integracija z iCloudom in čudovit videz najbolj priljubljene spletne trgovine za glasbo, aplikacije, TV-nanizanke in filme.

Novi iTunes bo na voljo v oktobru in bo prinesel občutno poenostavljen ter prečiščen uporabniški vmesnik, ki v ospredje postavlja uporabnikom najbolj priljubljeno vsebino. Z integriranim iCloudom so vsa glasba, filmi in TV-nanizanke, nakupljeni na napravah iOS ali računalnikih, priročno prikazani v zbirki iTunes na Macu ali PC-ju, vedno na voljo. Preoblikovani iTunes Store, App Store in iBookstore so zamišljeni tako, da je izkušnja nakupovanja na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu ali PC-ju enostavnejša kot kdajkoli.

»iTunes smo naredili, ker imamo radi glasbo in ker se vračamo k našim koreninam z neverjetno prečiščenim videzom, ki glasbo postavlja v ospredje,« je dejal Eddy Cue, Applov višji podpredsednik za spletno programsko opremo in storitve. »Novi iTunes v celoti uporablja iCloud in zagotavlja, da je vaša zbirka ves čas na voljo, dodali pa smo nove možnosti, ki poslušanje glasbe naredijo še zabavnejše.«

Prenovljeni iTunes na Macu in PC-ju je enostavnejši in preglednejši, priljubljeno vsebino pa ves čas ohranja pred vašimi očmi. Nov pogled na zbirko poenostavlja pogled na vašo glasbo, TV-nanizanke in filme, omogoča izbiro vsebine, ki vas zanima, in prikaže samo to. Razširljiv pogled na albume omogoča prikaz seznama skladb na posameznem albumu, medtem ko preiskujemo celotno glasbeno zbirko. Nov iskalnik išče po celotni zbirki iTunes, vključno z glasbo, filmi in TV-nanizankami. Premišljeni predvajalnik MiniPlayer poenostavlja upravljanje glasbe z majhno orodno vrstico, lahko preskočite na naslednjo skladbo ali poiščete novo – brez potrebe po podiranju zbirke. Funkcija Up Next je zabaven način vpogleda v to, katere skladbe sledijo, in omogoča izdelavo seznama predvajanja z novimi skladbami ali albumi, ki jih želite slišati.

Z iCloudom so vsi nakupi, opravljeni v iTunesu, shranjeni v oblaku in na voljo na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu, PC-ju ali Apple TV-ju. Novi iTunes je v celoti integriran z iCloudom, vsi vaši nakupi pa so na voljo na Macu ali PC-ju, ne glede na to, na kateri napravi so bili opravljeni. iCloud si zapomni, kje ste nehali gledati film ali TV-nanizanko, ne glede na uporabljeno napravo.

Preoblikovani iTunes Store, App Store in iBookstore imajo prečiščen videz, ki poenostavi nakupovanje in ga naredi zabavnejšega. Najboljše vsebine so na vrhu, pregledne police pa omogočajo preprosto pregledovanje priljubljene glasbe, filmov in TV-nanizank. Na voljo je tudi zgodovina predogledanih vsebin, ki ste si jih ogledali ali poslušali. iCloud to zgodovino ohranja na vseh vaših napravah. Poleg tega lahko uporabniki poslušajo 90-sekundne glasbene odlomke in nadaljujejo s pregledovanjem trgovine.

Novi iTunes bo na voljo oktobra kot brezplačen prenos na www.itunes.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki