marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

FMC v ljubljanskem City Parku odprl prodajalno z Applovimi izdelki

Deli z ostalimi

22.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje FMC, pooblaščeni prodajalec podjetja Apple, je v prvem nadstropju City Parka na Šmartinski cesti v Ljubljani odprl prodajalno z Applovimi izdelki. Z odprtjem trgovine iStore nudi FMC potrošnikom priložnost preizkusa in nakupa Applovih inovativnih izdelkov in rešitev v prijetnem okolju.

V trgovini je celoten nabor izdelkov Mac, od namiznih in prenosnih računalnikov do monitorjev in programske opreme, na voljo pa so tudi predvajalniki glasbe iPod in pripadajoči dodatki.

»Potrošniki lahko sedaj v eni trgovini preizkusijo Applove rešitve ter izbirajo med celotnim naborom njihovih izdelkov in dodatkov. FMC nudi tudi dodatne storitve za domače in poslovne uporabnike, od nameščanja sistemov do izobraževanj in poprodajne podpore,« je dejal Žiga Kralj, direktor podjetja FMC.

FMC-jevi strokovnjaki so uporabnikom na voljo za pomoč in svetovanje glede vseh najnovejših Applovih izdelkov. Obiskovalcem trgovine je omogočeno preizkušanje Applove celotne linije izdelkov, od najnovejšega MacBooka in MacBooka Pro ter Applove serije namiznih računalnikov, vključno z modeli Mac Pro, iMac in Mac mini, do najnovejših dodatkov za družino izdelkov iPod. Poleg svetovanja tako za domače kot profesionalne uporabnike nudi FMC tudi redne prikaze delovanja Applovih izdelkov in izobraževanja, s čimer pomaga potrošnikom pri nakupnih odločitvah.

Ob odprtju trgovine je FMC za kupce pripravil poseben promocijski popust. Otvoritev je spremljal tudi zabavni del, na katerem so številne obiskovalce zabavali DJ-ji MTV Adrie.

V novi trgovini je možno videti tudi novi iPhone, vendar žal še vedno v ameriški različici, ki je pri nas le delno uproaben. Upamo, da ga bomo lahko kmalu dobili za kakšen kratek test.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki