marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Napake iPhona odpravljene v različici 2.1?

Deli z ostalimi

25.09.2008
Objavil: Borut Groboljšek

Apple meni, da bodo težave z sesuvanjem iPhona odpravljene z različico programske opreme 2.1, čeprav po drugi strani niti ne priznavajo težav. Vsi lastniki iPhone-a in iPod touch-a lahko sedaj svoje naprave nadgradijo na različico 2.1, ki po besedah Steva Jobsa odpravlja več različnih manjših napak.

Na nedavni predstavitvi je bilo rečeno, da je nadgradnja prvenstveno namenjena iPod touch, da pa hkrati rešuje nekaj malenkosti na iPhone 3G. Brez cinizma lahko rečemo, da je to Applov način skrivanja in reševanja težav, ki jih je iPhone 3G imel pač preveč.

Nova programska oprema iPhonu prinaša:

 • izboljšana točnost prikaza jakosti 3G signala
 • odpravljene težave z zmrzovanjem in sesuvanjem naprave pri uporabnikih z veliko nameščenimi ostalimi programi
 • hitrejša namestitev programov zunanjih ponudnikov
 • izboljšan odziv pri SMS sporočanju
 • zmanjšanje težav pri vspostavitvi klicev in prekinjanju klicev
 • občutno podaljšanje trajanja baterije
 • izboljšana zanesljivost e-poštnih storitev
 • hitrejše nalaganje in iskanje kontaktov
 • izredno hitra varnostna kopija v iTunes
 • enostavno ustvarjanje seznamov predvajanj

  Torej Apple res ne meni, da imajo težave z 3G signalom, čeprav to izboljšujejo. Ali le zmanjšujejo pomen relativno hudih težav z prekinjanjem klicev in na sploh slabim sprejemom signala? Dobra novica za lastnike iPod touch je, da jih nadgradnja ne bo nič stala - če so seveda že plačali nadgradnjo na različico na 2.0, v nasprotnem primeru pa naj pripravijo 9,95$.

  Nadgradnja bo seveda brezplačna tudi za lastnike iPhone, ki lahko le upajo, da se njihovi pogovori po nadgradnji ne bodo več končevali sredi stavka.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki