marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Tudi Android ima "kill switch" aplikacijo

Deli z ostalimi

29.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Googlov sloves kot odprtokodno podjetje je bil pred kratkim omadeževan, saj se je izkazalo, da ima krovno podjetje v rokavu aplikacijo "kill switch", ki na daljavo na napravah Android izbriše katerokoli aplikacijo.

Vendar so olajševalne okoliščine v prid Googla te, da je tovrstna aplikacija omenjena tudi v splošnih pogojih uporabe. Če pogledamo na mpžen trg te naprave, ki je praktično nemoderiran, vsaj glede na Applov sistem odobritve, pa je ta poteza še toliko bolj razumljiva.

Google bo ravno tako poizkušal povrniti stroške z nakupi lažnih aplikacij, seveda so iz tega izvzete aplikacije odobrenih razvijalcev. Vendar pri Googlu že vnaprej priznavajo, da bo celotnen znesek težko izterljiv, zato bodo med prevarane uporabnike razdelili ves znesek, ki ga bodo uspeli izterjati.

In kaj v primeru, če vam kupljena aplikacija ni všeč? Google vam bo omogočil povračilo denarja v roku 24 ur od nakupa, kar pomeni, da lahko pred nakupm preizkusite vse aplikacije, ki bodo naprodaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki