marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Tudi Android ima "kill switch" aplikacijo

Deli z ostalimi

29.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Googlov sloves kot odprtokodno podjetje je bil pred kratkim omadeževan, saj se je izkazalo, da ima krovno podjetje v rokavu aplikacijo "kill switch", ki na daljavo na napravah Android izbriše katerokoli aplikacijo.

Vendar so olajševalne okoliščine v prid Googla te, da je tovrstna aplikacija omenjena tudi v splošnih pogojih uporabe. Če pogledamo na mpžen trg te naprave, ki je praktično nemoderiran, vsaj glede na Applov sistem odobritve, pa je ta poteza še toliko bolj razumljiva.

Google bo ravno tako poizkušal povrniti stroške z nakupi lažnih aplikacij, seveda so iz tega izvzete aplikacije odobrenih razvijalcev. Vendar pri Googlu že vnaprej priznavajo, da bo celotnen znesek težko izterljiv, zato bodo med prevarane uporabnike razdelili ves znesek, ki ga bodo uspeli izterjati.

In kaj v primeru, če vam kupljena aplikacija ni všeč? Google vam bo omogočil povračilo denarja v roku 24 ur od nakupa, kar pomeni, da lahko pred nakupm preizkusite vse aplikacije, ki bodo naprodaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki