marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

članki

Ameriški senat nič več z Blackberryi

Deli z ostalimi

06.07.2016
Objavil: Dare Gliha

Ameriški senat je objavil novico, da njihovi zaposleni ne morejo več naročiti službenih Blackberry 10 naprav. Kot alternativo si lahko naročijo Samsung Galaxy S6 ali Apple iPhone SE.

Zaposleni, ki pri svojem delu še uporabljajo Blackberry naprave ne bodo takoj primorani zamenjati ekosistem. Uporabniki Q10, Z10, Z30, Passporta in Classica bodo še naprej lahko uporabljali svoje naprave do konca strojne podpore (oz. življenskega cikla naprave).

Ameriški senat je Blackberry naprave uporabljal zadnje desetletje, predvsem zaradi zaprtega ekosistema in s tem povezane varnosti. iOS in Android na začetku svoje poti tega nista ponujala v taki meri, iOS kar nekaj časa ni podpiral niti pošte Exchange.

To se je hitro spremenilo in Blackberry nikakor ni uspel držati korak s svojimi tekmeci. Neuspešno prilagajanje in raznolikostjo aplikacij pa sedaj govori v prid iOS in Android operacijskemu sistemu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki