marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Ali bo Galaxy S6 imel 20 MP kamero z optično stabilizacijo?

Deli z ostalimi

26.01.2015
Objavil: Dare Gliha

Samsungov prihajajoči mobilnik Galaxy S6 je zadnje čase reden gost spletnih govoric. Zadnja izmed njih navaja, da bo novinec imel 20 MP kamero z vgrajeno optično stabilizacijo slike.

Lani je Samsung Electro-Mechanics imel slabši dobiček predvsem zaradi večje prodaje osnovnik modulov kamere. Za letošnje leto se pričakuje porast dobička zaradi predstavitve boljših modulov, predvsem 16 in 20 MP z optično stabilizacijo slike. Do sedaj še nismo videli 20 MP optično stabiliziranega modula v katerem izmed Samsungovih mobilnikov, zato se predvideva, da je novi Galaxy S6 zanj ravno pravi kandidat.

Do sedaj je Samsung uporabljal Sonyeve senzorje, vendar naj bi se to z novim S6 spremenilo. Taka odločitev je s strani korejskega giganta skorajda pričakovana. Doma izdelan modul kamere bi namreč doprinesel k višjemu dobičku.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki