marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Nove vsebine za ponudnike mobilnih storitev

Deli z ostalimi

30.01.2005
Objavil: Dare Gliha

Ericsson vlaga v razvoj tehnologije in mobilnih glasbenih ter video storitev, s čimer krepi svojo vlogo poslovnega partnerja ter posrednika med industrijo glasbe in mobilnimi operaterji. Podpis sporazuma s korporacijo Warner Music International mu daje pravico za distribucijo glasbe na 28 evropskih tržiščih.

Ericsson je na področju razvoja mobilnih glasbenih vsebin pridobil veliko znanja in izkušenj, kako ustvariti uspešne mobilne storitve, na račun katerih večajo svoje prihodke tudi operaterji in ponudniki vsebin. Predstavlja se tudi na sejmu MIDEM 2005 v Cannesu, enem najbolj pomembnih mednarodnih dogodkov zabavne in glasbene industrije. Za razvoj glasbenih vsebin in tehnologije mobilnih medijev znotraj skupine skrbi Ericsson Mobility World, preko katerega je Ericsson sklenil več kot 200 partnerstev s ponudniki vsebin in aplikacij, prav tako pa tudi z najbolj pomembnimi akterji v glasbeni industriji.

Na letošnjem MIDEM-u , ki predstavlja točko z največjim potencialom za sklepanje sodelovanj na področju mobilne zabavne industrije, Ericsson omogoča obiskovalcem, da preizkusijo tako imenovan M-USE. Gre za mobilno glasbeno storitev, ki jo je Ericsson razvil v nekajletnem obdobju sodelovanja z glasbeno industrijo. M-USE omogoča prilagojeno in personalizirano uporabo mobilnih glasbenih vsebin, kot so melodije, umetniške slike, glasbene uspešnice, video spoti, glasbene novice in podobno. Ericsson pa se predstavlja tudi z drugimi storitvami, kot so možnosti osebnih čestitk in voščilnic, pretočno glasbo in video ter storitev plačevanja IPX. Ericssonova predstavitev vključuje tudi prikaz storitev mobilne televizije, ki operaterjem omogoča, da ponudijo neposredni televizijski prenos na 3G telefonih, preko pretočnega paketnega kanala v omrežju 3G.

Storitev M-USE uporablja najnovejšo tehnologijo za zaščito avtorskih pravic (Digital Rights Management) predvajanih vsebin, napredna personalizacijska orodja pa omogočajo, da ljubitelji glasbe izbirajo med vsebinami, ki jih zares zanimajo. Ericsson na podlagi svojega neprestanega tehnološkega razvoja oblikuje prihodnost mobilnih in širokopasovnih internetnih komunikacij. Z zagotavljanjem inventivnih rešitev v več kot 140 državah soustvarja najmočnejša komunikacijska podjetja na svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki