marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Nove vsebine za ponudnike mobilnih storitev

Deli z ostalimi

30.01.2005
Objavil: Dare Gliha

Ericsson vlaga v razvoj tehnologije in mobilnih glasbenih ter video storitev, s čimer krepi svojo vlogo poslovnega partnerja ter posrednika med industrijo glasbe in mobilnimi operaterji. Podpis sporazuma s korporacijo Warner Music International mu daje pravico za distribucijo glasbe na 28 evropskih tržiščih.

Ericsson je na področju razvoja mobilnih glasbenih vsebin pridobil veliko znanja in izkušenj, kako ustvariti uspešne mobilne storitve, na račun katerih večajo svoje prihodke tudi operaterji in ponudniki vsebin. Predstavlja se tudi na sejmu MIDEM 2005 v Cannesu, enem najbolj pomembnih mednarodnih dogodkov zabavne in glasbene industrije. Za razvoj glasbenih vsebin in tehnologije mobilnih medijev znotraj skupine skrbi Ericsson Mobility World, preko katerega je Ericsson sklenil več kot 200 partnerstev s ponudniki vsebin in aplikacij, prav tako pa tudi z najbolj pomembnimi akterji v glasbeni industriji.

Na letošnjem MIDEM-u , ki predstavlja točko z največjim potencialom za sklepanje sodelovanj na področju mobilne zabavne industrije, Ericsson omogoča obiskovalcem, da preizkusijo tako imenovan M-USE. Gre za mobilno glasbeno storitev, ki jo je Ericsson razvil v nekajletnem obdobju sodelovanja z glasbeno industrijo. M-USE omogoča prilagojeno in personalizirano uporabo mobilnih glasbenih vsebin, kot so melodije, umetniške slike, glasbene uspešnice, video spoti, glasbene novice in podobno. Ericsson pa se predstavlja tudi z drugimi storitvami, kot so možnosti osebnih čestitk in voščilnic, pretočno glasbo in video ter storitev plačevanja IPX. Ericssonova predstavitev vključuje tudi prikaz storitev mobilne televizije, ki operaterjem omogoča, da ponudijo neposredni televizijski prenos na 3G telefonih, preko pretočnega paketnega kanala v omrežju 3G.

Storitev M-USE uporablja najnovejšo tehnologijo za zaščito avtorskih pravic (Digital Rights Management) predvajanih vsebin, napredna personalizacijska orodja pa omogočajo, da ljubitelji glasbe izbirajo med vsebinami, ki jih zares zanimajo. Ericsson na podlagi svojega neprestanega tehnološkega razvoja oblikuje prihodnost mobilnih in širokopasovnih internetnih komunikacij. Z zagotavljanjem inventivnih rešitev v več kot 140 državah soustvarja najmočnejša komunikacijska podjetja na svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki