marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Nove vsebine za ponudnike mobilnih storitev


30.01.2005
Objavil: Dare Gliha

Ericsson vlaga v razvoj tehnologije in mobilnih glasbenih ter video storitev, s čimer krepi svojo vlogo poslovnega partnerja ter posrednika med industrijo glasbe in mobilnimi operaterji. Podpis sporazuma s korporacijo Warner Music International mu daje pravico za distribucijo glasbe na 28 evropskih tržiščih.

Ericsson je na področju razvoja mobilnih glasbenih vsebin pridobil veliko znanja in izkušenj, kako ustvariti uspešne mobilne storitve, na račun katerih večajo svoje prihodke tudi operaterji in ponudniki vsebin. Predstavlja se tudi na sejmu MIDEM 2005 v Cannesu, enem najbolj pomembnih mednarodnih dogodkov zabavne in glasbene industrije. Za razvoj glasbenih vsebin in tehnologije mobilnih medijev znotraj skupine skrbi Ericsson Mobility World, preko katerega je Ericsson sklenil več kot 200 partnerstev s ponudniki vsebin in aplikacij, prav tako pa tudi z najbolj pomembnimi akterji v glasbeni industriji.

Na letošnjem MIDEM-u , ki predstavlja točko z največjim potencialom za sklepanje sodelovanj na področju mobilne zabavne industrije, Ericsson omogoča obiskovalcem, da preizkusijo tako imenovan M-USE. Gre za mobilno glasbeno storitev, ki jo je Ericsson razvil v nekajletnem obdobju sodelovanja z glasbeno industrijo. M-USE omogoča prilagojeno in personalizirano uporabo mobilnih glasbenih vsebin, kot so melodije, umetniške slike, glasbene uspešnice, video spoti, glasbene novice in podobno. Ericsson pa se predstavlja tudi z drugimi storitvami, kot so možnosti osebnih čestitk in voščilnic, pretočno glasbo in video ter storitev plačevanja IPX. Ericssonova predstavitev vključuje tudi prikaz storitev mobilne televizije, ki operaterjem omogoča, da ponudijo neposredni televizijski prenos na 3G telefonih, preko pretočnega paketnega kanala v omrežju 3G.

Storitev M-USE uporablja najnovejšo tehnologijo za zaščito avtorskih pravic (Digital Rights Management) predvajanih vsebin, napredna personalizacijska orodja pa omogočajo, da ljubitelji glasbe izbirajo med vsebinami, ki jih zares zanimajo. Ericsson na podlagi svojega neprestanega tehnološkega razvoja oblikuje prihodnost mobilnih in širokopasovnih internetnih komunikacij. Z zagotavljanjem inventivnih rešitev v več kot 140 državah soustvarja najmočnejša komunikacijska podjetja na svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki