marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Milijonska ponudba za srečno številko

Deli z ostalimi

23.04.2005
Objavil: Aleš Tomšič

Kitajski dnevni časopis, Shanghai Daily, je objavil novico, da je v internetni dražbi nekdo ponudil 9 milijonov juanov oz. 1,1 milijon ameriških dolarjev za srečno telefonsko številko.

Dražba se je odvijala na Eachnet.com, največji kitajski poslovni spletni strani. Zmagovalna ponudba je prišla na vrsto šele po velikem številu ponudb. Bilo jih je kar 70. In kaj je razsipnež dobil v zameno za 9 milijonov juanov? Telefonsko številko 135 8585 8585. V kitajskem jeziku to pomeni nekaj podobnega kot "naj bom bogat, bogat, bogat, bogat".

Odgovorni pri Eachnetu so zadevo še enkrat preverili in potrdili, da je to najvišja cena za katerokoli telefonsko številko, prodano preko interneta. Pri Eachnetu so še dejali, da je takšna prodaja v porastu, saj se vse več ljudi odloča za nakup takšnih in drugačni telefonskih številk, ki imajo v sebi za posameznika globlji pomen (srečna številka, datum rojstva…). Takšne številke se prodajajo po ceni od 100 juanov pa vse tja do 100.000 juanov.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki