marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Mobitelovo drsališče se poslavlja


21.02.2005
Objavil: Dare Gliha

V nedeljo, 20. februarja se je z drsalno revijo najmlajših končala 5. drsalna sezona v parku Zvezda. Mobitelovo drsališče je v tej sezoni obiskalo več kot 80 tisoč obiskovalcev.

Priljubljeno zimsko shajališče v centru Ljubljane se je 20. februarja poslovilo. V nedeljo ob 18. uri je bila sklepna prireditev z drsalno revijo, na kateri bodo mladi drsalci in drsalke pod vodstvom mentorja prikazali svojo okretnost in spretnost na ledeni ploskvi.

Že peto sezono zapored so obiskovalci Mobitelovega drsališča lahko spoznavali prve drsalne korake, pogumnejše vožnje in zahtevnejše like, ki so se jih lahko naučili brezplačno, pod strokovnim vodstvom, z možnostjo brezplačne izposoje drsalk. Mobitelovo drsališče je bilo med tednom rezervirano za Cicibanijo, prve korake najmlajših, ki so v zaključenih skupinah z vodeno animacijo spoznavali drsalne gibe. Ob ponedeljkih zvečer je sledil zabavno-gibalno-tekmovalni program Zimska terasa, ob torkih Ledeni cirkus, ob sredah izredno dobro sprejet Nežin teater, ob četrtkih pa uspešnica Pod klobukom in novost, Mavrične stopinje. Petkove popoldneve za najmlajše je popestrila ekipa Poskočne bolhe, med vikendi sta za otroško zabavo skrbela Čukec in Rozi, ob nedeljah pa Dejan Kontrec s hokejsko šolo.

V dveh mesecih in pol se je zvrstila kopica družabnih prireditev in vse po vrsti so bile dobro obiskane. Drsališče je obiskalo več kot 80 tisoč obiskovalcev.

Mobitelovo drsališče, ki je poživilo zimski utrip prestolnice, bodo v prihodnjih dneh odstranili, parku Zvezda pa vrnili njegovo znano pomladansko podobo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki