marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

BellSouth pripravljen na orkan Katrina

Deli z ostalimi

29.08.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

Področni direktor podjetja BellSouth, Merlin Villar, je v soboto sporočili, da so pripravljeni v primeru, da orkan Katrina zadene Louisiano.

"Zahvaljujoč pospešenim pripravam na letošnjo sezono orkanov je naše omrežje dobro pripravljeno na prihod Katrine. Naši rezervni sistemi in procedure v primeru nevarnosti so pripravljeni," je dejal direktor. "Naše omrežje n prožno in zanesljivo, naši uslužbenci pa neumorno delajo, da zagotavljajo delovanje omrežja." Pojasnil je še, da se je podjetje pripravljano na to, odkar je orkan prišel na "ozemlje" BellSoutha.

V skladiščih na celotnem jugovzhodu je v pripravljenosti na stotine prenosnih generatorjev, ki so pripravljeni, da jih naložijo na traktorske prikolice in prepeljejo na območje, ki bi ga prizadela nevihta ali orkan. "Pomanjkanje električne energije takoj po tistem, ko udari orkan, je primarni vzrok, da telefoni ne delujejo, zato imamo pripravljene rezervne sisteme napajanja," je pojasnil Villar.

Njihova prva prioriteta je v tem primeru postavitev generatorjev, ki jih poganja dizelsko gorivo, v službene prostore. To je namreč najučinkovitejši način, da svojim uporabnikom zagotovijo nemoteno uporabo storitev.

Poleg tega pa omrežje BellSouth za nadaljnje povečanje zanesljivosti vsebuje tudi t.i. obroče SONET (Synchronous Optical Network), ki zagotavljajo nemoteno delovanje s pomočjo redundance in rezervnih povezav v primeru izpada primarnega omrežja. Za redke primere, ko nevihta ali poplave poškodujejo kable, pa ima operater pripravljeno radijsko opremo, s pomočjo katere vzpostavi signal oz. omrežje povsod, kjer je to potrebno.

Zaposleni so v tem času prerazporejeni na področja, ki so bila prizadeta ali pa na to še čakajo. Tako so bili v lanskem letu tehniki prerazporejeni iz Louisiane v Alabamo in na Florido.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki