marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

Nokia Game letos v novi preobleki

Deli z ostalimi

27.08.2005
Objavil: Matjaž Kovač

Po enoletnem premoru popularna interaktivna igra dobiva novo ime - Nokia 20Lives. Kot obljubljajo pri Nokii, bo tekmovanje predstavljalo novo generacijo spletno-mobilnega igranja, s kombinacijami elementov iz iger, filma, mode in glasbe.

Igralci bodo imeli možnost obuti čevlje fikcijske osebe, ne samo enkrat ali dvakrat, temveč dvajsetkrat, kar tudi ime igre predstavlja – 20 življenj. Sodelujoči se bo poskušal navidezno čimbolj vživeti v posamičen lik.

"Večina nas je že kdaj sanjala biti nekdo drug. Ponuditi takšno doživetje je tudi namen letošnje igre. Nokia 20Lives je več kot igra – je priložnost povezovanja ljudi, priložnost živeti življenje drugega", pravi Heikki Tarvainen, iz marketinškega oddelka Nokie. "Izjemna uspešnost petkrat izvedene igre Nokia Game je pokazala pravo smer zabave, inspiracijo in izziv mobilnih uporabnikov. Verjamemo, da bo Nokia 20Lives ponudila osvežujoči pristop k našemu sloganu, connecting people", še dodaja.

20Lives bo popeljala igralca v življenje dvajsetih fikcijskih oseb, izbranih v naključnem vrstnem redu. Igralec bo videl svet z očmi te osebe, spoznal družino, prijatelje ter prevzel delo in odločitve namišljene osebe. Izbira poti življenja bo tista, ki bo igralce ločila med uspehom in neuspehom. Namišljene osebe bomo spoznali tekom igre, vsekakor pa bodo njihova življenja v danih trenutkih povezana.

Za sodelovanje v igri je potrebna internetna povezava v svet, e-poštni naslov ter mobilnik z možnostjo sprejema SMS sporočil. Med igro bodo uporabljene različne video in slikovne animacije na internetu, SMS sporočila, e-poštna sporočila in glasovna sporočila.

Igralci si lahko s sodelovanjem v igri priborijo mobilni telefon (model trenutno še ni znan), napovedujejo pa tudi nekatere druge nagrade, kot so polet s helikopterjem, vikend v toplicah ali potovanje na dirko Formule 1 v Monaco.

Nokia 20Lives se bo igrala v 21 državah širom Evrope, podprta bo v enajstih jezikih. Sodelujoče države še niso naštete, vendar glede na prejšnja leta Slovenija ne bi smela izostati. Registracija za igro, na strani www.nokia.com/20Lives, bo možna od 29. avgusta 2005 naprej. Sama igra se bo začela 19. septembra in bo trajala do 13. oktobra 2005.

O vsem dogajanju v zvezi z interaktivno multimedijsko igro boste sproti obveščeni z novicami na naši spletni strani, kot tudi na tabli.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki