marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Nokia Game letos v novi preobleki

Deli z ostalimi

27.08.2005
Objavil: Matjaž Kovač

Po enoletnem premoru popularna interaktivna igra dobiva novo ime - Nokia 20Lives. Kot obljubljajo pri Nokii, bo tekmovanje predstavljalo novo generacijo spletno-mobilnega igranja, s kombinacijami elementov iz iger, filma, mode in glasbe.

Igralci bodo imeli možnost obuti čevlje fikcijske osebe, ne samo enkrat ali dvakrat, temveč dvajsetkrat, kar tudi ime igre predstavlja – 20 življenj. Sodelujoči se bo poskušal navidezno čimbolj vživeti v posamičen lik.

"Večina nas je že kdaj sanjala biti nekdo drug. Ponuditi takšno doživetje je tudi namen letošnje igre. Nokia 20Lives je več kot igra – je priložnost povezovanja ljudi, priložnost živeti življenje drugega", pravi Heikki Tarvainen, iz marketinškega oddelka Nokie. "Izjemna uspešnost petkrat izvedene igre Nokia Game je pokazala pravo smer zabave, inspiracijo in izziv mobilnih uporabnikov. Verjamemo, da bo Nokia 20Lives ponudila osvežujoči pristop k našemu sloganu, connecting people", še dodaja.

20Lives bo popeljala igralca v življenje dvajsetih fikcijskih oseb, izbranih v naključnem vrstnem redu. Igralec bo videl svet z očmi te osebe, spoznal družino, prijatelje ter prevzel delo in odločitve namišljene osebe. Izbira poti življenja bo tista, ki bo igralce ločila med uspehom in neuspehom. Namišljene osebe bomo spoznali tekom igre, vsekakor pa bodo njihova življenja v danih trenutkih povezana.

Za sodelovanje v igri je potrebna internetna povezava v svet, e-poštni naslov ter mobilnik z možnostjo sprejema SMS sporočil. Med igro bodo uporabljene različne video in slikovne animacije na internetu, SMS sporočila, e-poštna sporočila in glasovna sporočila.

Igralci si lahko s sodelovanjem v igri priborijo mobilni telefon (model trenutno še ni znan), napovedujejo pa tudi nekatere druge nagrade, kot so polet s helikopterjem, vikend v toplicah ali potovanje na dirko Formule 1 v Monaco.

Nokia 20Lives se bo igrala v 21 državah širom Evrope, podprta bo v enajstih jezikih. Sodelujoče države še niso naštete, vendar glede na prejšnja leta Slovenija ne bi smela izostati. Registracija za igro, na strani www.nokia.com/20Lives, bo možna od 29. avgusta 2005 naprej. Sama igra se bo začela 19. septembra in bo trajala do 13. oktobra 2005.

O vsem dogajanju v zvezi z interaktivno multimedijsko igro boste sproti obveščeni z novicami na naši spletni strani, kot tudi na tabli.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki