marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Nokia Game letos v novi preobleki

Deli z ostalimi

27.08.2005
Objavil: Matjaž Kovač

Po enoletnem premoru popularna interaktivna igra dobiva novo ime - Nokia 20Lives. Kot obljubljajo pri Nokii, bo tekmovanje predstavljalo novo generacijo spletno-mobilnega igranja, s kombinacijami elementov iz iger, filma, mode in glasbe.

Igralci bodo imeli možnost obuti čevlje fikcijske osebe, ne samo enkrat ali dvakrat, temveč dvajsetkrat, kar tudi ime igre predstavlja – 20 življenj. Sodelujoči se bo poskušal navidezno čimbolj vživeti v posamičen lik.

"Večina nas je že kdaj sanjala biti nekdo drug. Ponuditi takšno doživetje je tudi namen letošnje igre. Nokia 20Lives je več kot igra – je priložnost povezovanja ljudi, priložnost živeti življenje drugega", pravi Heikki Tarvainen, iz marketinškega oddelka Nokie. "Izjemna uspešnost petkrat izvedene igre Nokia Game je pokazala pravo smer zabave, inspiracijo in izziv mobilnih uporabnikov. Verjamemo, da bo Nokia 20Lives ponudila osvežujoči pristop k našemu sloganu, connecting people", še dodaja.

20Lives bo popeljala igralca v življenje dvajsetih fikcijskih oseb, izbranih v naključnem vrstnem redu. Igralec bo videl svet z očmi te osebe, spoznal družino, prijatelje ter prevzel delo in odločitve namišljene osebe. Izbira poti življenja bo tista, ki bo igralce ločila med uspehom in neuspehom. Namišljene osebe bomo spoznali tekom igre, vsekakor pa bodo njihova življenja v danih trenutkih povezana.

Za sodelovanje v igri je potrebna internetna povezava v svet, e-poštni naslov ter mobilnik z možnostjo sprejema SMS sporočil. Med igro bodo uporabljene različne video in slikovne animacije na internetu, SMS sporočila, e-poštna sporočila in glasovna sporočila.

Igralci si lahko s sodelovanjem v igri priborijo mobilni telefon (model trenutno še ni znan), napovedujejo pa tudi nekatere druge nagrade, kot so polet s helikopterjem, vikend v toplicah ali potovanje na dirko Formule 1 v Monaco.

Nokia 20Lives se bo igrala v 21 državah širom Evrope, podprta bo v enajstih jezikih. Sodelujoče države še niso naštete, vendar glede na prejšnja leta Slovenija ne bi smela izostati. Registracija za igro, na strani www.nokia.com/20Lives, bo možna od 29. avgusta 2005 naprej. Sama igra se bo začela 19. septembra in bo trajala do 13. oktobra 2005.

O vsem dogajanju v zvezi z interaktivno multimedijsko igro boste sproti obveščeni z novicami na naši spletni strani, kot tudi na tabli.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki