marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Konec z reklamami za zvonjenja!

Deli z ostalimi
Sweety, Frog, MTV, Viva

24.08.2005
Objavil: Marko Likar

Ni dneva, v katerih ne bi bilo na glasbenih programih VIVA in MTV Nemčija, nenehno reklam za najnovejša ozadja, igre in melodije. Reklamni blok, ki je dolg od tri do pet minut, je v celoti zapolnjen s temi reklamami.

Z nenehnim predvajanjem teh spotov je nekaterim zvonjenjem uspelo celo postati kult, medtem ko nekatere druge pa z neprestanim predvajanjem že težko poslušamo.

Zaradi teh dejstev in slabega imidža, ki so jih s tem dobile televizijske postaje, so se pri obeh TV-postajah odločili, da bodo odpravili te spote. MTV Nemčija že od oktobra letos dalje, VIVA pa od marca prihodnje leto. Ni še jasno, če bodo spote odpravili v celoti, dejstvo pa je, da v času med 16. in 24. uro ne bo več teh spotov, s tem pa bodo dali prostor tudi drugim reklamam.

Glasbena industrija ni preveč navdušena nad temi novicami, saj jim zvonjenja prinesejo zajeten kos dobička, vendar pa se bodo gledalci v večini strinjali, da nam ni potrebno vsako minuto gledat, kako zmešana žaba počne norčije ali kako Sweety prepeva!

fotografije
Sweety, Frog, MTV, Viva
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki