marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Služba je tudi družba

Deli z ostalimi

18.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

S sloganom služba je tudi družba Si.mobil - Vodafone išče aktivne in zabave željne mlade za prodajo storitev in telefonov v Areni Vodafone live!

Združitev z družbo Mobilkom Austria kot večinskim delničarjem omogoča Si.mobilovemu kolektivu tesno sodelovanje z enima najuspešnejših svetovnih operaterjev mobilne telefonije:

Mobilkom Austria AG (www.mobilkom.at), vodilno avstrijsko podjetje na področju trženja in tehnologije mobilne telefonije.
VIPnet GSM, d.o.o., (www.vipnet.hr), prvi zasebni operater mobilne telefonije na Hrvaškem in zgleden primer Mobilkomove mednarodne dejavnosti.
Ta kombinacija vsakomur v Si.mobilu omogoča stik z mednarodnim poslovanjem na področju telekomunikacij ter mu zagotavlja nenehno izobraževanje, poklicni in osebni razvoj in pravo mednarodno delovno okolje.

Znanje in izkušnje na področju vodenja
Skupina izkušenih (domačih in tujih) direktorjev vodi, spodbuja in svetuje njihovim zaposlenim, jim omogoča sodelovanje pri večjih odločitvah ter jim daje možnost osebne in poklicne rasti.
Poleg tega je delo pri Si.mobil - Vodafonu zabavno.

Razvoj kadrov
Pri Si.mobilu razvoj poteka na delovnem mestu in izven njega.
Delo z mednarodnimi strokovnjaki in izkušenimi kadri s področja telekomunikacij je samo en temelj osebnega in poklicnega razvoja. Individualni razvojni načrti v okviru internega in eksternega usposabljanja, ki jih dopolnjuje cela vrsta razvojnih ukrepov, nenehno prispevajo k znanju in sposobnostim naših zaposlenih.

Za njihovo razvojno strategijo sta značilna tudi ciljno vodenje za doseganje optimalnih poslovnih rezultatov ter spodbudni sistem nagrajevanja.

Za uspeh v tem hitro razvijajočem se okolju, polnem izzivov, od svojih kandidatov zahtevajo visoko strokovnost, odlično znanje na svojem poklicnem področju, tekoče (ustno in pisno) znanje angleškega jezika, visoko stopnjo računalniške pismenosti, visoko angažiranost in predanost in nenazadnje tudi smisel za humor.

Služba je tudi družba!
Si.mobil - Vodafone išče aktivne in zabave željne mlade za prodajo storitev in telefonov v Areni Vodafone live!
Obvladaš mobilno telefonijo in najnovejšo tehnologijo?
Znaš navdušiti tudi ostale?
Če bi rad svoje delo opravljal v samem središču dogajanja, v najnovejšem zabaviščnem centru Arena Vodafone live!, potem preberi spodnje vrstice!

Poslovodja (M/Ž):
• V. stopnjo izobrazbe ekonomsko-komercialne ali druge ustrezne
smeri oz. opravljen poslovodni izpit,
• 3 leta delovnih izkušenj na področju prodaje,
• znanje angleškega jezika,
• sposobnost vodenja prodajne ekipe.

Prodajalec (M/Ž):
(5 delovnih mest)
• IV. stopnja izobrazbe ekonomsko komercialne ali druge ustrezne
smeri,
• 2 leti delovnih izkušenj na področju prodaje,
• pasivno znanje angleškega jezika.

Iščejo mlade, delavne in dinamične ljudi. Kandidati morajo biti komunikativni, razgledani in iznajdljivi, znati morajo razmišljati izven okvirov, prodaja pa jim mora predstavljati izziv in veselje. Če ste vedra in pozitivna oseba, ki zna prenašati svoje navdušenje tudi na druge, vas vabijo, da svojo prijavo skupaj z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev čimprej pošljete na: careers@simobil.si

Pri Si.mobil - Vodafonu se že veselijo srečanja z vami!

Si.mobil d.d.
Šmartinska cesta 134b
SI-1000 Ljubljana
careers@simobil.si

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki