marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nova VIPnetova poletna ponudba


17.06.2005
Objavil: Thomas Bergant

Gostujoči uporabniki, ki na Hrvaškem izberejo omrežje operaterja VIP, lahko vsak dan med 18 in 19 uro brezplačno pošiljajo kratka sporočila SMS.

VIPnet od včeraj dalje svojim gostujočim (roaming) uporabnikom omogoča brezplačno pošiljanje SMS sporočil vsak dan med 18 in 19 uro. Če želite brezplačno pošiljati kratka sporočila je dovolj, da medtem, ko gostujete na Hrvaškem, izberete omrežje VIP.

Ponudba velja za uporabnike vseh treh slovenskih operaterjev (Si.mobila, Mobitela in Vege), za uporabnike iz Bosne in Hercegovine katerih matični operater je BH Telecom ali Telekom Srpske, uporabnike čeških operaterjev Eurotel Praha in Oskar Mobil, srbskega Mobtela in številnih drugih operaterjev iz evrope in sveta.

Roaming uporabniki omrežja VIP bodo lahko sporočila pošiljali brezplačno do 31. avgusta letošnjega leta.

Poleg tega uporabniki Si.mobil - Vodafone lahko iz tujine pošiljajo MMS-e po enotni ceni 80 SIT in to brez dodatnih stroškov GPRS-a, saj je le-ta že vključen v ceno.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki