marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Mobitel bo poenotil cene za Mobiuporabnike

Deli z ostalimi
Mobitel

25.04.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

Družba Mobitel bo v skladu s poslovnimi načrti, celovito cenovno politiko ter priporočilom Agencije za pošto in elektronske komunikacije (APEK) s 1. majem poenotila in poenostavila cene klicev za Mobiuporabnike. Gre za nadaljevanje poenotenja cen, ki ga je družba Mobitel začela decembra lani, ko je poenotila in poenostavila nekatere cene klicev za naročnike Mobitel GSM/UMTS.

Od 1. maja 2005 bo za klice Mobiuporabnikov v Sloveniji veljala enotna cena 44 tolarjev na minuto (z DDV). To pomeni, da bo za kar 28 tolarjev znižana cena klicev v druga mobilna in v stacionarno omrežje, ki je doslej v višji tarifi znašala 72 tolarjev na minuto, za 8 tolarjev pa se bodo podražili klici v omrežju in v druga omrežja v nižji tarifi. Z novo, enotno ceno želijo v Mobitelu svojim predplačnikom omogočiti še bolj enostavno in pregledno ceno klicev. Kot doslej pa bodo tudi v prihodnje Mobiuporabniki ponoči govorili ceneje, saj bo cena klicev v omrežju ostala 5 tolarjev na minuto. Prednost pred konkurenčno ponudbo je tudi v krajšem obračunskem intervalu, ki znaša 15 sekund. Poleg tega je Mobiuporabnikom na voljo pestra paleta storitev, vključno z Uverturo, ki omogoča uverture skupin in časovne uverture ter bogata izbira gostovanj v tujini, saj ima Mobitel sklenjenih kar 282 pogodb o gostovanju v 172 državah. Zaradi Mobitelove lastne, inovativne rešitve pa lahko Mobiuporabniki v tujini gostujejo brez naročila.

Napovedana sprememba in poenotenje cen klicev v Sloveniji se nanaša na Mobiuporabnike, cene klicev naročnikov Mobitel GSM/UMTS in vseh ostalih storitev ostajajo nespremenjene. Tudi po omenjenih spremembah ostajajo cene Mobitelovih storitev pod povprečjem cen v Evropski uniji. Povprečni znesek porabe uporabnika Mobi se zaradi poenotenja cen klicev ob enakih klicnih navadah ne bo bistveno spremenil. Novi ceniki so na voljo na Mobitelovi spletni strani www.mobitel.si, vse informacije pa so na voljo tudi v Mobitelovih centrih, pri pooblaščenih prodajalcih in v Centru za pomoč naročnikom, ki je dostopen na brezplačnih številkah 031/041/051 121 za Mobiuporabnike, 031/041/051 700 700 za naročnike Mobitel GSM/UMTS ter prek elektronske pošte na naslovu info@mobitel.si .

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki