marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

RyanAir prepovedal delavcem polnjenje mobilnikov

Deli z ostalimi

26.04.2005
Objavil: Andrej Bergant

Pri irski letalski družbi, znani predvsem po svojih nizkih cenah, RyanAir, so osebju prepovedali polnjenje mobilnih telefonov na delovnem mestu.

Nihče med zaposlenimi ne sme v službi polniti svojega telefona. Trdijo, da lahko tistih nekaj sekund, ki jih nekdo porabi za priklapljanje telefona v vtičnico, povzroči preveliko motnjo. Zgodba je bila objavljena v časopisu The Mirror, kjer so zapisali, da so delavci zaradi te prepovedi jezni na svoje nadrejene. Eden izmed delavcev je povedal: "Težava je v tem, da pri podjetju RyanAir obtožujejo delavce, da s polnjenjem mobilnih telefonov "kradejo" elektriko." Najbolj moteče je, da prepoved prihaja iz ene največjih evropskih letalskih družb, ki je v zadnjem četrtletju leta 2004 imela 20 milijonov dobička. Polnjenje mobilnega telefona pri računu za elektriko je le kaplja v morje.

Pri RynAiru pa je njihov predstavnik za javnost izjavil le: "Polnjenje mobilnega telefona na delovnem mestu se nam ne zdi sprejemljivo."

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki