marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

RyanAir prepovedal delavcem polnjenje mobilnikov

Deli z ostalimi

26.04.2005
Objavil: Andrej Bergant

Pri irski letalski družbi, znani predvsem po svojih nizkih cenah, RyanAir, so osebju prepovedali polnjenje mobilnih telefonov na delovnem mestu.

Nihče med zaposlenimi ne sme v službi polniti svojega telefona. Trdijo, da lahko tistih nekaj sekund, ki jih nekdo porabi za priklapljanje telefona v vtičnico, povzroči preveliko motnjo. Zgodba je bila objavljena v časopisu The Mirror, kjer so zapisali, da so delavci zaradi te prepovedi jezni na svoje nadrejene. Eden izmed delavcev je povedal: "Težava je v tem, da pri podjetju RyanAir obtožujejo delavce, da s polnjenjem mobilnih telefonov "kradejo" elektriko." Najbolj moteče je, da prepoved prihaja iz ene največjih evropskih letalskih družb, ki je v zadnjem četrtletju leta 2004 imela 20 milijonov dobička. Polnjenje mobilnega telefona pri računu za elektriko je le kaplja v morje.

Pri RynAiru pa je njihov predstavnik za javnost izjavil le: "Polnjenje mobilnega telefona na delovnem mestu se nam ne zdi sprejemljivo."

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki