marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Poslovna pomlad

Deli z ostalimi
Si.mobil

25.03.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

Prenovljena ponudba za poslovne uporabnike: Nov paket za poslovne uporabnike – Business Smart. Možnost nadgradnje poslovnih paketov s storitvijo VPN. Odlični poslovni telefoni po še ugodnejših cenah. Dostop do interneta in elektronske pošte kjerkoli in kadarkoli s hitrostjo do 236 kb/s. Vedno in povsod dosegljiva elektronska pošta z BlackBerryTM iz Vodafona.

Si.mobil - Vodafone je maja 2004 svojo ponudbo prenovil s paketi Smart, ki so namenjeni naročniškim in predplačniškim uporabnikom. Naročniške pakete Smart odlikujejo najugodnejše cene za pogovore znotraj omrežja (5 SIT/min) in v druga mobilna omrežja (22 SIT/min). Ponudbo, katere temeljne značilnosti so cenovna prednost, odličnost storitev in pametne produktne rešitve, sedaj Si.mobil - Vodafone predstavlja tudi poslovnim uporabnikom.

Poslovni paket Business Smart

Uporabniki paketa Business Smart bodo za pogovore v omrežju Si.mobil - Vodafone odšteli 5 SIT na minuto, na stacionarno omrežje (Telekom Slovenije) ter mobilno omrežje Mobitela in Debitela pa bodo klicali za 22 SIT na minuto. Še posebej ugodni bodo pogovori znotraj poslovne skupine, kjer se bodo uporabniki med seboj klicali za 2 SIT na minuto. Mesečna naročnina na poslovni paket Business Smart se znižuje s številom uporabnikov v poslovni skupini in znaša od 1.800 do 2.600 SIT.

Vsak uporabnik paketa Business Smart bo lahko sestavil tudi svojo skupino Partner bonus, ki njenim članom prinaša popust pri mesečni naročnini; skupino lahko sestavljajo nosilec, ki popusta ne more uveljavljati, in do trije člani. Člani skupine so lahko naročniki različnih ostalih paketov Smart.

V ponudbi Si.mobil - Vodafone bodo tudi v prihodnje na voljo poslovni paketi Business Izi, Business Special, Business Plus, Business ter Business Mix.

Prednost vseh poslovnih paketov je tudi ugodno mednarodno gostovanje, saj je poslovnim uporabnikom storitev Vodafone Eurocall na voljo brezplačno.

Sklenitev naročniškega razmerja za paket Business Smart je mogoča do 30. junija 2005, ugodnosti te tarife pa njenim uporabnikom pripadajo še naprej.

Ponudba telefonov

V prenovljeni ponudbi bodo poslovnim uporabnikom po še ugodnejših cenah dosegljivi vrhunski telefoni, kot so Nokia 9500, Nokia 9300, Nokia 6230 (vsi telefoni omogočajo prenos podatkov preko EDGE-a) in Sony Ericsson P910i.

Storitev VPN

Vse poslovne pakete je Si.mobil - Vodafone obogatil z dodatno storitvijo VPN (navidezno zasebno omrežje). Ključne značilnosti storitve so preprostejše klicanje z uporabo kratkih številk, boljši nadzor nad uporabo ter natančno ločevanje stroškov na poslovno in zasebno uporabo. Glavna prednost storitve VPN je, da omogoča skoraj popolno prilagoditev zahtevam naročnika glede uporabe storitev mobilne telefonije.

Vodafone Mobile Connect Card

Nova Vodafone Mobile Connect Card, ki podpira tehnologijo EDGE, je napredna rešitev za vse, ki potrebujejo hiter in enostaven dostop do elektronske pošte, svetovnega spleta, intraneta ali SMS centra kjerkoli in kadarkoli. Prenos podatkov poteka preko tehnologije EDGE in omogoča hitrosti do 236 kbit/s. Hiter prenos podatkov preko EDGE-a Si.mobil - Vodafone zagotavlja že 70% slovenskega prebivalstva. Na območjih, kjer EDGE ni dostopen, prenos podatkov poteka preko GPRS-a.

BlackBerryTM iz Vodafona

Si.mobil - Vodafone je na slovenski trg prinesel tudi novo globalno rešitev za mobilno delo, BlackBerryTM iz Vodafona. Produkt, ki združuje vse lastnosti dlančnika in mobilnega telefona, odlikujejo njegova majhnost in nizka teža, pregleden uporabniški vmesnik, vgrajena QWERTZ tipkovnica in odlična baterija. BlackBerryTM iz Vodafona je za razliko od dlančnikov preko podatkovne povezave GPRS stalno povezan z internetom, kar mu omogoča sprejemanje elektronske pošte v realnem času in takojšen dostop do spletnih strani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki