marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

Poslovna pomlad

Deli z ostalimi
Si.mobil

25.03.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

Prenovljena ponudba za poslovne uporabnike: Nov paket za poslovne uporabnike – Business Smart. Možnost nadgradnje poslovnih paketov s storitvijo VPN. Odlični poslovni telefoni po še ugodnejših cenah. Dostop do interneta in elektronske pošte kjerkoli in kadarkoli s hitrostjo do 236 kb/s. Vedno in povsod dosegljiva elektronska pošta z BlackBerryTM iz Vodafona.

Si.mobil - Vodafone je maja 2004 svojo ponudbo prenovil s paketi Smart, ki so namenjeni naročniškim in predplačniškim uporabnikom. Naročniške pakete Smart odlikujejo najugodnejše cene za pogovore znotraj omrežja (5 SIT/min) in v druga mobilna omrežja (22 SIT/min). Ponudbo, katere temeljne značilnosti so cenovna prednost, odličnost storitev in pametne produktne rešitve, sedaj Si.mobil - Vodafone predstavlja tudi poslovnim uporabnikom.

Poslovni paket Business Smart

Uporabniki paketa Business Smart bodo za pogovore v omrežju Si.mobil - Vodafone odšteli 5 SIT na minuto, na stacionarno omrežje (Telekom Slovenije) ter mobilno omrežje Mobitela in Debitela pa bodo klicali za 22 SIT na minuto. Še posebej ugodni bodo pogovori znotraj poslovne skupine, kjer se bodo uporabniki med seboj klicali za 2 SIT na minuto. Mesečna naročnina na poslovni paket Business Smart se znižuje s številom uporabnikov v poslovni skupini in znaša od 1.800 do 2.600 SIT.

Vsak uporabnik paketa Business Smart bo lahko sestavil tudi svojo skupino Partner bonus, ki njenim članom prinaša popust pri mesečni naročnini; skupino lahko sestavljajo nosilec, ki popusta ne more uveljavljati, in do trije člani. Člani skupine so lahko naročniki različnih ostalih paketov Smart.

V ponudbi Si.mobil - Vodafone bodo tudi v prihodnje na voljo poslovni paketi Business Izi, Business Special, Business Plus, Business ter Business Mix.

Prednost vseh poslovnih paketov je tudi ugodno mednarodno gostovanje, saj je poslovnim uporabnikom storitev Vodafone Eurocall na voljo brezplačno.

Sklenitev naročniškega razmerja za paket Business Smart je mogoča do 30. junija 2005, ugodnosti te tarife pa njenim uporabnikom pripadajo še naprej.

Ponudba telefonov

V prenovljeni ponudbi bodo poslovnim uporabnikom po še ugodnejših cenah dosegljivi vrhunski telefoni, kot so Nokia 9500, Nokia 9300, Nokia 6230 (vsi telefoni omogočajo prenos podatkov preko EDGE-a) in Sony Ericsson P910i.

Storitev VPN

Vse poslovne pakete je Si.mobil - Vodafone obogatil z dodatno storitvijo VPN (navidezno zasebno omrežje). Ključne značilnosti storitve so preprostejše klicanje z uporabo kratkih številk, boljši nadzor nad uporabo ter natančno ločevanje stroškov na poslovno in zasebno uporabo. Glavna prednost storitve VPN je, da omogoča skoraj popolno prilagoditev zahtevam naročnika glede uporabe storitev mobilne telefonije.

Vodafone Mobile Connect Card

Nova Vodafone Mobile Connect Card, ki podpira tehnologijo EDGE, je napredna rešitev za vse, ki potrebujejo hiter in enostaven dostop do elektronske pošte, svetovnega spleta, intraneta ali SMS centra kjerkoli in kadarkoli. Prenos podatkov poteka preko tehnologije EDGE in omogoča hitrosti do 236 kbit/s. Hiter prenos podatkov preko EDGE-a Si.mobil - Vodafone zagotavlja že 70% slovenskega prebivalstva. Na območjih, kjer EDGE ni dostopen, prenos podatkov poteka preko GPRS-a.

BlackBerryTM iz Vodafona

Si.mobil - Vodafone je na slovenski trg prinesel tudi novo globalno rešitev za mobilno delo, BlackBerryTM iz Vodafona. Produkt, ki združuje vse lastnosti dlančnika in mobilnega telefona, odlikujejo njegova majhnost in nizka teža, pregleden uporabniški vmesnik, vgrajena QWERTZ tipkovnica in odlična baterija. BlackBerryTM iz Vodafona je za razliko od dlančnikov preko podatkovne povezave GPRS stalno povezan z internetom, kar mu omogoča sprejemanje elektronske pošte v realnem času in takojšen dostop do spletnih strani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki