marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

T-Mobile začasno ustavil prodajo dlančnika HP iPAQ h6315

Deli z ostalimi

29.03.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

V petek pred veliko nočjo je operater T-Mobile najavil začasno ustavitev prodaje dlačnika HP iPAQ h6315 na podlagi poročil o številnih programskih napakah v delovanju. Dlančnik je bil predstavljen lanskega julija kot konkurenca palmovem modelu Treo.

Kmalu po začetku prodaje so uporabniki ugotovili, da je programska oprema dlančnika precej nestabilna. Nadgradnja ROM-a naj bi odpravila težave v delovanju paketnega prenosa GPRS in modrega zoba. "Nadgradnja ROM-a naj bi tako odpravila večino težav, popravek pa bo na voljo kot brezplačen prenos s spletne strani proizvajalca v prvem tednu aprila," je povedal Mike Hockey, predstavnik za stike z javnostmi.

Druga možnost za lastnike dlačnika h6315 pa je, da napravo zamenjajo za katero drugo, ki je na voljo pri operaterju T-Mobile. Tako lahko dobijo npr. palmOne Treo 600 ali pa katerega izmed modelov podjetja RIM – BlackBerryja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki