marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Simobil ponuja bonus 10.000 SIT za nove uporabnike Halo

Deli z ostalimi
Si.mobil

17.03.2005
Objavil: Dare Gliha

Posebna ugodnost za nove uporabnike Halo v vrednosti 10.000 SIT za pogovore in ostale storitve Halo. Kakovostni telefoni po izjemno ugodnih cenah. Ponudba velja do konca marca.

Si.mobil - Vodafone ob svoji šesti obletnici delovanja na slovenskem trgu vsem novim predplačniškim uporabnikom podarja izjemno ugodnost v vrednosti 10.000 SIT. Posebna ponudba velja za nove uporabnike Halo, ki bodo od 18. marca 2005 do 31. marca 2005 kupili paket Halo ali CD Halo in se bodo v tem obdobju tudi aktivirali. Ob tem bodo na svoj račun Halo avtomatično prejeli 10.000 SIT ugodnosti (ob rednih 1.000 SIT še dodatnih 9.000 SIT), ki jih bodo lahko uporabili za pogovore in storitve, ki so na voljo uporabnikom Halo v Sloveniji in tujini.

Novi uporabniki v Halo ponudbi Si.mobil - Vodafone lahko izbirajo med kakovostnimi mobilnimi telefoni po ugodnih cenah. V tem promocijskem obdobju pa bosta za nove uporabnike najbolj zanimiva telefona Siemens CV65 (telefon Vodafone live!) in Nokia 2600, saj bosta na voljo po znižani ceni 19.900 SIT.

Halo Partner Bonus, ki sicer prinaša popust pri nakupu predplačniškega paketa, za mobilna telefona Siemens CV65 in Nokia 2600 v promocijskem obdobju do 31. marca 2005 ne velja, koristijo pa ga lahko kupci ostalih telefonov v ponudbi Halo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki