marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Nokia 6630 - prvi telefon z globalnim WCDMA certifikatom

Deli z ostalimi

15.03.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

Pametni slikovni mobilni telefon Nokia 6630 je prvi mobilni aparat na svetu, ki je prejel globalni certifikat GCF 3G WDCMA, saj je zadostil vsem zahtevam kvalitete in združljivosti.

Certifikat temelji na zahtevah organizacije Global Certification Forum (GCF), neodvisnega telesa, ki zagotavlja ustreznost in testiranja za GSM/WCDMA mobilnike. Program certificiranja WCDMA 3G je bil predstavljen februarja 2005.

Nokia strogo upošteva kriterije, ki so predpisani, da bi zagotovila maksimalno delovanje aparatov v mobilnih omrežjih, ki temeljijo na odrtih standardih. Mobilnike Nokie je tako mogoče uporabljati pri različnih mobilnih operaterjih po vsem svetu.

GCF je industrijski forum, ki skrbi za sodelovanje med mobilnimi operaterji in proizvajalci mobilnih terminalov. Zagotavlja neodvisen program testiranja in združljivost med 2G in 3G aparati in omrežji. Da bi zadostili vsem zahtevam GCF, so mobilni aparati nadzorovani med razvojem in kasneje pri samih testih. Nokia podpira zahteve GCF pri svojih mobilnih aparatih vse od vzpostavitve foruma v letu 2000, saj je vse od takrat vodilna pri testiranju in certificitanju svojih proizvodov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki