marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

članki

Avayina IP telefonija kmalu tudi na nokiinih pametnih mobilnikih

Deli z ostalimi

14.03.2005
Objavil: Gregor Grošelj

Avaya, svetovno znano podjetje, ki že nekaj let trži in razvija sistem IP telefonije, je z Nokio sklenila pogodbo, ki bo omogočala implementacijo programa Avaya Communication Manager tudi v pametne mobilnike.

Po besedah vodje Avayinega marketinga določeni programski izdelki že omogočajo komunikacijo z mobilnimi napravami, vendar je podjetje tokrat stopilo še korak dalje, saj bodo imeli nokiini pametni mobilniki možnost komunikacije z odjemalcem že vgrajeno v menije. Nova programska oprema bo omogočala veliko uporabnih funkcij, ki bodo namenjene mobilnemu poslovanju.

Uporabnik bo imel možnost prevzema klica preko mobilnika, ki ga bo prvotno sprejela programska oprema IP telonije v pisarni, neodvisno od tega, ali bo uporabnik doma ali v tujini. Dodatna fleksibilnost bo omogočala vezavo klica z mobilnika na pisarniški telefon kar med pogovorom, nezaželene klice pa bo uporabnik lahko po želji preusmeril na telefonski odzivnik. Uporabnik bo klic lahko dejansko vzpostavljal preko mobilnika in pri tem uporabil funkcijo, ki bo prikazovala, da je klic vzpostavljen iz pisarne. S pomočjo Avayine mobilne programske opreme bo tako mogoče dosegati enako funkcionalnost pri uporabi fiksne telefonske linije v pisarni, kot tudi na mobilniku.

Izid mobilnega odjemalca je napovedan za tretjo četrtino letošnjega leta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki