marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Avayina IP telefonija kmalu tudi na nokiinih pametnih mobilnikih


14.03.2005
Objavil: Gregor Grošelj

Avaya, svetovno znano podjetje, ki že nekaj let trži in razvija sistem IP telefonije, je z Nokio sklenila pogodbo, ki bo omogočala implementacijo programa Avaya Communication Manager tudi v pametne mobilnike.

Po besedah vodje Avayinega marketinga določeni programski izdelki že omogočajo komunikacijo z mobilnimi napravami, vendar je podjetje tokrat stopilo še korak dalje, saj bodo imeli nokiini pametni mobilniki možnost komunikacije z odjemalcem že vgrajeno v menije. Nova programska oprema bo omogočala veliko uporabnih funkcij, ki bodo namenjene mobilnemu poslovanju.

Uporabnik bo imel možnost prevzema klica preko mobilnika, ki ga bo prvotno sprejela programska oprema IP telonije v pisarni, neodvisno od tega, ali bo uporabnik doma ali v tujini. Dodatna fleksibilnost bo omogočala vezavo klica z mobilnika na pisarniški telefon kar med pogovorom, nezaželene klice pa bo uporabnik lahko po želji preusmeril na telefonski odzivnik. Uporabnik bo klic lahko dejansko vzpostavljal preko mobilnika in pri tem uporabil funkcijo, ki bo prikazovala, da je klic vzpostavljen iz pisarne. S pomočjo Avayine mobilne programske opreme bo tako mogoče dosegati enako funkcionalnost pri uporabi fiksne telefonske linije v pisarni, kot tudi na mobilniku.

Izid mobilnega odjemalca je napovedan za tretjo četrtino letošnjega leta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki