marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Sony Ericsson V800 prejel prestižni naziv "Najboljši 3G mobilni telefon"


16.02.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

V torek, 15. 2. 2005, je na svečani podelitvi nagrad za leto 2005, ki ga v okviru svetovnega kongresa 3GSM vsako leto organizira združenje GSM Association, Sony Ericssonov mobilni telefon z vgrajeno kamero V800 prejel prestižno nagrado v kategoriji "Najboljši 3G mobilni telefon".

To je že drugo leto zaporedoma, da je Sony Ericsson domov odnesel nagrado za svoj izdelek; v letu 2004 je model T610 prejel nagrado v kategoriji "Najboljši telefon, terminal ali naprava".

"Odkar smo konec leta 2004 skupaj z Vodafonom predstavili V800, je ustvarjal nova pričakovanja pri uporabnikih in spremenil poglede industrije na novo generacijo mobilnih komunikacij," pravi Jan Wäreby, podpredsednik družbe in vodja prodaje in marketinga pri Sony Ericssonu. "Vsi pri Sony Ericssonu smo ponosni in hvaležni, ker smo prejeli to prominentno nagrado. Z800, katerega smo predstavili prav tu v Cannesu, je različica V800, namenjena tudi širšemu tržišču."

Sony Ericssonov V800 je bil ob predstavitvi leta 2004 poimenovan "prvi telefon, ki je resnično združil UMTS in GSM". Dostopa lahko do 3G storitev po celem svetu in ga prodajajo tako v Evropi kot tudi na Japonskem (kot Vodafone 802SE). V800 je zasnovan tako, da lahko v Vodafonovih mobilnih omrežjih visokih hitrosti ponuja obširen izbor storitev. V800 združuje izjemne funkcije, na primer kamero z 1,3 milijona slikovnih pik za slike visoke kvalitete, velik barvni zaslon visoke ločljivosti ter video klic, ki ga je nadvse preprosto uporabljati, z odličnim modernim in kompaktnim oblikovanjem. H tej kombinaciji, lahko dodamo še odlično zabavo in popolno opremljenost za kar najboljši izkoristek številnih storitev "Vodafone live!", na primer pretočenih slik športnih dogodkov ali glasbe s portala Vodafone live!.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki