marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

MWC 2013 je za nami


MWC 2013 Fira Gran Via

07.03.2013
Objavil: Andrej Bergant

Pred tednom dni se je v Barceloni zaključil Mobile World Congress (MWC), največji kongres posvečen mobilni telefoniji. Predstavljenih je bilo mnogo novosti, o katerih smo vas tekoče obveščali. Tiste najbolj zanimive boste na naši spletni strani videli v prihajajočih tednih, ko jih bomo dobili v roke in jih podrobno stestirali.

Kongres sestavljata konferenca in sejemski dogodek. Organizatorji sporočajo, da je bil dogodek zelo uspešen, saj je bil v vseh pogledih večji kot kadarkoli prej. V sklopu konference se je odvilo več kot 40 konferenčnih sej, z najboljšimi govorniki iz industrije. Za sejemski del je bilo namenjenih 70.500 kvadratnih metrov prostora, na katerem se je predstavilo več kot 1.700 razstavljavcev. Dogodka pa se je udeležilo več kot 72.000 obiskovalcev iz 200 držav.

Na spletni strani mobile.si smo v sklopu konference napisali 15 prispevkov in objavili preko 500 fotografij - Album MWC 2013.

V kolikor ste katerokoli izmed novosti izpustili, vas vabimo, da si preberete članke z dnevnimi povzetki največjih zanimivosti na MWC 2013:
- 1. dan
- 2. dan
- 3. dan
- 4. dan

Katera novost pa je vas najbolj navdušila?

albumfotografije
MWC 2013 Fira Gran Via
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki