marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Video posnetek operacijskega sistema WinMo 6.5 v akciji!

Deli z ostalimi

26.08.2009
Objavil: Aleš Poljak

Minilo je že kar nekaj časa od kar smo videli prve slike novega uporabniškega vmesnika Microsoftovega operacijskega sistema za mobilne telefone Windows Mobile 6.5. Slike so tedaj prikazovale večje tipke na dnu zaslona in drugačno postavitev "ikon" v glavnem meniju. Sedaj se je na spletu pojavil video posnetek, preko katerega dobimo prvi vtis o samih izboljšavah.

Glede na posnetek je možno priti do zaključka, da so Microsoftovci naredili korak naprej in bo aparat bolj prijazen do vaših prstov in živcev. Stylus bo verjetno kmalu postal tehnološki višek, a v to ga 6.5 verzija še ne bo prisilila, saj same interakcije s prsti še vedno delujejo nekoliko štorasto in nekonsistentno.

Video posnetek nam tudi postreže z novostjo, saj ima uporabnik sedaj na voljo neke vrste povečevalno steklo, katero bo prišlo prav pri urejanju teksta in splošnemu upravljanju aparata.

Video posnetek si oglejte tu!

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki