marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Video posnetek operacijskega sistema WinMo 6.5 v akciji!

Deli z ostalimi

26.08.2009
Objavil: Aleš Poljak

Minilo je že kar nekaj časa od kar smo videli prve slike novega uporabniškega vmesnika Microsoftovega operacijskega sistema za mobilne telefone Windows Mobile 6.5. Slike so tedaj prikazovale večje tipke na dnu zaslona in drugačno postavitev "ikon" v glavnem meniju. Sedaj se je na spletu pojavil video posnetek, preko katerega dobimo prvi vtis o samih izboljšavah.

Glede na posnetek je možno priti do zaključka, da so Microsoftovci naredili korak naprej in bo aparat bolj prijazen do vaših prstov in živcev. Stylus bo verjetno kmalu postal tehnološki višek, a v to ga 6.5 verzija še ne bo prisilila, saj same interakcije s prsti še vedno delujejo nekoliko štorasto in nekonsistentno.

Video posnetek nam tudi postreže z novostjo, saj ima uporabnik sedaj na voljo neke vrste povečevalno steklo, katero bo prišlo prav pri urejanju teksta in splošnemu upravljanju aparata.

Video posnetek si oglejte tu!

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki