marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaGalaxy Watch7 naj bi omogočal spremljanje sladkorja v krvi
08.05.2024

Neinvazivno spremljanje krvnega sladkorja je naslednja meja za nosljive naprave in novo poročilo iz Južne Koreje kaže, da bo Samsung morda predstavil svojo naslednjo generacijo pametnih ur z možnostjo spremljanja ravni sladkorja v krvi uporabnikov.

slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

članki

Samsung na OI Rio 2016 omogočil rekordno povezanost športnikov in oboževalcev iz celega sveta


29.08.2016
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung, globalni sponzor olimpijskih iger na področju opreme za brezžično komunikacijo, je na letošnjih olimpijskih igrah Rio 2016 povezljivost in digitalne interakcije med športniki in oboževalci po celem svetu ponesel na rekordno raven.

S pomočjo Galaxy Studiev, razpršenih po mestih, kjer so se odvijale tekme olimpijskih iger, in z odtisom, ki je presegal meje Brazilije in dosegel globalne razsežnosti, je Samsung omogočil da so tako športniki kot oboževalci iz celega sveta preizkusili najbolj napredno tehnologijo in ostajali povezani s prijatelji in družino v domačem kraju.

Ob zaključku olimpijskih iger je podjetje Samsung predstavilo tudi statistične podatke o digitalnih aktivnostih, ki dokazujejo, da so bile tokratne olimpijske igre rekordne tudi na 'njihovem' področju – kot najbolj povezane olimpijske igre doslej. Še najbolj izstopa rekordni doseg Samsungove kampanje #DoWhatYouCant, ki je zabeležila več kot 1,6 milijard vtisov na družbenih omrežjih in pri kateri je sodelovalo skoraj 121 milijonov oboževalcev iz celega sveta. Digitalna kampanja, ki temelji na prepričanju, da olimpijske igre presegajo šport, slavi in časti vse tiste, ki presegajo meje običajnega in posegajo po izjemnem tako na področju športa kot drugod. Kampanja predstavlja zgodbe tistih posameznikov, ki so morali premagati številne ovire, da so prišli do nastopa na olimpijskih igrah. Na ta način sporoča in spodbuja oboževalce po celem svetu, da se povežejo in spoznajo, kaj pomeni »narediti to, česar naj ne bi zmogel« (ang. “Do What You Can’t”).

Samsung je na OI Rio 2016 dosegel še številne druge pomembne mejnike in podrl rekorde, npr.:

• Samsung je olimpijskim športnikom omogočil brezplačne klice po celem svetu: športniki so v Samsung Galaxy Studiu, ki se je nahajal v Olimpijski vasi, opravili kar 8.447 brezplačnih klicev, skupaj dolgih 42.236 minut.
• Aplikacija Rio 2016, ki jo je Samsung razvil v sodelovanju z organizacijskim komitejem Olimpijskih iger, je bila naložena kar 6.035.434-krat.
• 58.783 omemb oznake #DoWhatYouCant
• Zabeleženih je bilo skupno 125.359.837 interakcij s kampanjo #DoWhatYouCant
• Zabeleženih je bilo 1.647.594.349 prikazov oznake #DoWhatYouCant.
• 1.040.860 obiskovalcev v 13 Samsung Galaxy Studiih z olimpijsko tematiko v mestih po Braziliji, kjer so se odvijale olimpijske tekme.
• 330.350 obiskovalcev je uživalo v virtualni izkušnji olimpijskih iger s pomočjo pametnih telefonov Samsung, ki so bili na voljo v Galaxy Studiih.

Poleg tega je Samsung vseh 12.500 olimpijskih športnikov, ki so tekmovali na OI Rio 2016, obdaril z omejeno izdajo ‘olimpijskih’ pametnih telefonov Galaxy S7 edge, in jim tako še olajšal vzdrževanje stikov s prijatelji in družino po celem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki