marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Prva tablica z operacijskim sistemom Honeycomb ekskluzivno pri Si.mobilu

Deli z ostalimi

16.05.2011
Objavil: Dare Gliha

Novi Samsung Galaxy Tab 10.1v je sedaj na voljo le pri Si.mobilu. Naprava, ki deluje na najnovejši različici operacijskega sistema Android 3.0 (Honeycomb), ponuja odlično povezljivost, popolno podporo vsem Googlovim storitvam in izboljšano uporabniško izkušnjo. Operacijski sistem Honeycomb je za razliko od svojih predhodnikov prilagojen tablicam. Naprava je namenjena tako poslovnim opravilom kot tudi zabavi.

Samsung Galaxy Tab 10.1v, prvega predstavnika nove generacije Samsungovih tablic, poganja dvojedrni 1GHz NVIDIA Tegra 2 procesor. Precej lahka naprava ima 16 GB notranjega pomnilnika. Vgrajeni digitalni fotoaparat z ločljivostjo osem milijonov slikovnih točk, s samodejnim ostrenjem in z LED bliskavico podpira snemanje 1080p HD video posnetkov ter njihovo urejanje neposredno na napravi. Sekundarna sprednja kamera z ločljivostjo 2 milijonov slikovnih točk pa omogoča video klepet s prijatelji, družino ali poslovnimi partnerji. Tablični računalnik podpira tudi Flash 10.3 za tekoče pregledovanje številnih spletnih strani. Za popolno izkušnjo zabave bodo poskrbeli zvočniki za prostorski zvok.

Naprava podpira HSPA+ tehnologijo za prenos podatkov s hitrostjo 21 MB/s in povezljivost Wi-Fi 802.11 b/g/n z dvojno anteno. Bluetooth 2.1 EDR oprema ponuja brezžični dostop do naglavnih setov za telefoniranje, tiskalnikov ter osebnih računalnikov za preprost prenos dokumentov in sinhronizacijo podatkov.

Za razliko od predhodnih operacijskih sistemov Android je Honeycomb prilagojen delu na večjih zaslonih. Na 25,6-centimetrskem (10,1-inčnem) zaslonu na dotik novega Samsung Galaxy Taba 10.1v je tako možno navpično pomikanje s frcanjem, ponuja pa tudi pet prilagodljivih osnovnih zaslonov, izboljšano večpredstavnost, poln brskalnik z zavihki in drugimi funkcijami ter dostop do vseh Googlovih storitev, med katerimi so tudi Gmail, Google Koledar, YouTube, Google Maps in Google Talk.

Samsung Galaxy Tab 10.1v je na voljo le v Si.mobilovi ponudbi. Ob 24-mesečni vezavi s paketom Mobilni internet Freestyle je dosegljiv za 199 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki