marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Pripravlja Nokia N97 mini?

Deli z ostalimi

13.08.2009
Objavil: Aleš Poljak

Glede na slike, ki so se pojavile na spletu je možno, da Nokia pripravlja mini verzijo svoje zastavonoše N97. Slika mini Nokie N97 se je smatrala za lažno, saj so bili vsi mnenja, da je na sliki ponaredek, dokler ni Vodafone-ov uslužbenec komentiral omenjen aparat.

Slika prikazuje običajno N97, ki ji je ob bok postavljena mini N97. Ta izgleda enako, le da je približno 20 odstotkov manjša, Qwerty tipkovnica na levi strani nima smerne tipke in na zadnji strani kamera nima drsnega pokrovčka, katerega običajna Nokia N97 ima. S slik pa žal ni razvidno ali je občutljivost kamere enaka kot pri običajni N97.

Novinarji TechRadar-ja so pobarali finsko Nokio o tej zadevi, a je bil njihov odgovor žal zelo zadržan, saj so odgovorili, da se oni ne ubadajo z raznoraznimi spletnimi trači in tako nekega uradnega odgovora niti niso dobili. Povsem možno pa je, da bo Nokia to mini N97 ponudila kot neko ''nano'' verzijo svoje N97 z drugačno oznako.

Upajmo, da je na omenjenih slikah dejansko Nokijin produkt in ne nek ponaredek, saj bi bila pomanjšana zastavonoša bolj prijazna do naše denarnice in do žepov, v katerih po navadi nosimo mobilne aprate.

Omenjene slike si lahko ogledate tu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki