marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Pripravlja Nokia N97 mini?

Deli z ostalimi

13.08.2009
Objavil: Aleš Poljak

Glede na slike, ki so se pojavile na spletu je možno, da Nokia pripravlja mini verzijo svoje zastavonoše N97. Slika mini Nokie N97 se je smatrala za lažno, saj so bili vsi mnenja, da je na sliki ponaredek, dokler ni Vodafone-ov uslužbenec komentiral omenjen aparat.

Slika prikazuje običajno N97, ki ji je ob bok postavljena mini N97. Ta izgleda enako, le da je približno 20 odstotkov manjša, Qwerty tipkovnica na levi strani nima smerne tipke in na zadnji strani kamera nima drsnega pokrovčka, katerega običajna Nokia N97 ima. S slik pa žal ni razvidno ali je občutljivost kamere enaka kot pri običajni N97.

Novinarji TechRadar-ja so pobarali finsko Nokio o tej zadevi, a je bil njihov odgovor žal zelo zadržan, saj so odgovorili, da se oni ne ubadajo z raznoraznimi spletnimi trači in tako nekega uradnega odgovora niti niso dobili. Povsem možno pa je, da bo Nokia to mini N97 ponudila kot neko ''nano'' verzijo svoje N97 z drugačno oznako.

Upajmo, da je na omenjenih slikah dejansko Nokijin produkt in ne nek ponaredek, saj bi bila pomanjšana zastavonoša bolj prijazna do naše denarnice in do žepov, v katerih po navadi nosimo mobilne aprate.

Omenjene slike si lahko ogledate tu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki