marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaGalaxy Watch7 naj bi omogočal spremljanje sladkorja v krvi
08.05.2024

Neinvazivno spremljanje krvnega sladkorja je naslednja meja za nosljive naprave in novo poročilo iz Južne Koreje kaže, da bo Samsung morda predstavil svojo naslednjo generacijo pametnih ur z možnostjo spremljanja ravni sladkorja v krvi uporabnikov.

slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

članki

Naslednje leto morda ne bo ure Apple Watch Ultra 3


08.11.2023
Objavil: Dare Gliha

Nedolgo nazaj je bila uradno predstavljena ura Apple Watch Ultra 2, eno leto po svoji predhodnici, originalni Ultri. Glede na to lahko pričakujemo, da bo ura Apple Watch Ultra 3 napovedana skupaj z generacijo iPhone 16 septembra 2024.

To bi bila logična predpostavka, vendar se je izkazalo, da je morda dejansko napačna. Znani analitik dobavne verige družbe Apple Ming-Chi Kuo namreč meni, da podjetje še ni začelo z delom na naslednji uri Apple Watch Ultra, kar je slab znak.

Po njegovih besedah je to "nenavadno" glede na to, kako dolg je razvojni cikel. Predvidevamo, da to pomeni, da so lani ob tem času že delali na uri Ultra 2. Če Apple do decembra ne bo začel razvijati ure Ultra 3, je po Kuojevih besedah "skoraj potrjeno", da leta 2024 ne bomo videli nove ure Apple Watch Ultra.

Kuo domneva, da bi to lahko bilo posledica tega, da Apple potrebuje več časa za razvoj "inovativnih funkcij za upravljanje zdravja", zagotovitev "možnosti izdelave novih funkcij" in odpravo težav, povezanih s proizvodnjo mikrosvetlobe LED.

Brez izida ure Ultra 3 leta 2024 se pričakuje, da se bodo pošiljke serije Ultra naslednje leto zmanjšale za približno 20-30 % v primerjavi z letom 2023, celotne pošiljke ure Apple Watch pa se bodo naslednje leto zmanjšale za približno 10 % v primerjavi s tem letom, na skupno približno 35 milijonov enot.

Seveda gre večinoma za špekulacije, čeprav prihajajo iz zanesljivega vira. Apple ima namreč še približno mesec dni časa, da začne razvijati naslednjo uro Ultra, da bi lahko ujel običajno okno za začetek prodaje, zato je še ne izključite popolnoma.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki