marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Mirko Tuš bo enega od naročnikov Tušmobila popeljal v vesolje

Deli z ostalimi

20.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mirko Tuš, ki je lastnik Tušmobila je danes rezerviral prvi polet Slovenca v vesolje. Ob Tušu bo v vesolje poletel eden od naročnikov in aktivnih uporabnikov mobilne telefonije pri Tušmobilu. Rezervacijo za polet v letu 2010, ko Tušmobil pričakuje, da bo drugi največji mobilni operater v Sloveniji, je Tuš danes potrdil pri družbi Virgin Galactic.

S to odločitvijo je Tuš na njemu izviren način danes sporočil svetu, da izzivov za njegovo osebno in poslovno prihodnost še zdaleč ni konec. Medtem ko se je njegov Engrotuš letos prebil na drugo mesto med slovenskimi trgovci na drobno, ima očitno enake ambicije tudi v konkurenci mobilnih operaterjev.

Tušmobil je potrošnike prepričal z izjemno ugodnimi paketi in z vrhunskimi mobilnimi aparati vseh najbolj uglednih proizvajalcev po ceni samo en evro. Tako so z vstopom Tušmobila na trg tudi slovenski uporabniki mobilne telefonije začeli telefonirati po evropsko primerljivih tarifah na najsodobnejših tehnoloških platformah. Tudi pokritost s signalom je zaradi evropskih direktiv, ki zagotavljajo konkurenčnost tudi na tem področju, postala povsem enakovredna Tušmobilovima največjima konkurentoma, Mobitelu in Simobilu.

Ker hkrati Tušmobil gradi tudi svoje mobilno omrežje, kar mu bo zagotovilo aktiviranje še sodobnejših tehnoloških rešitev tako na segmentu mobilnega telefoniranja kot ostalih storitev, pa tudi siceršnjega upravljanja poslovnega in osebnega okolja, želi Tuš tudi z odhodom v vesolje opozoriti na svojo prodornost. Ker pa je že v dosedanjih življenjskih korakih velikokrat dokazal svojo nesebičnost, bo s seboj vzel tudi enega od naročnikov Tušmobila. V tem desetletju, ko so se turistični obiski vesolja šele začeli, bo Tuš sedmi turistični potnik v vesolje, eden od srečnih naročnikov Tušmobila pa bo osmi turist v vesolje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki