marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Mirko Tuš bo enega od naročnikov Tušmobila popeljal v vesolje

Deli z ostalimi

20.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mirko Tuš, ki je lastnik Tušmobila je danes rezerviral prvi polet Slovenca v vesolje. Ob Tušu bo v vesolje poletel eden od naročnikov in aktivnih uporabnikov mobilne telefonije pri Tušmobilu. Rezervacijo za polet v letu 2010, ko Tušmobil pričakuje, da bo drugi največji mobilni operater v Sloveniji, je Tuš danes potrdil pri družbi Virgin Galactic.

S to odločitvijo je Tuš na njemu izviren način danes sporočil svetu, da izzivov za njegovo osebno in poslovno prihodnost še zdaleč ni konec. Medtem ko se je njegov Engrotuš letos prebil na drugo mesto med slovenskimi trgovci na drobno, ima očitno enake ambicije tudi v konkurenci mobilnih operaterjev.

Tušmobil je potrošnike prepričal z izjemno ugodnimi paketi in z vrhunskimi mobilnimi aparati vseh najbolj uglednih proizvajalcev po ceni samo en evro. Tako so z vstopom Tušmobila na trg tudi slovenski uporabniki mobilne telefonije začeli telefonirati po evropsko primerljivih tarifah na najsodobnejših tehnoloških platformah. Tudi pokritost s signalom je zaradi evropskih direktiv, ki zagotavljajo konkurenčnost tudi na tem področju, postala povsem enakovredna Tušmobilovima največjima konkurentoma, Mobitelu in Simobilu.

Ker hkrati Tušmobil gradi tudi svoje mobilno omrežje, kar mu bo zagotovilo aktiviranje še sodobnejših tehnoloških rešitev tako na segmentu mobilnega telefoniranja kot ostalih storitev, pa tudi siceršnjega upravljanja poslovnega in osebnega okolja, želi Tuš tudi z odhodom v vesolje opozoriti na svojo prodornost. Ker pa je že v dosedanjih življenjskih korakih velikokrat dokazal svojo nesebičnost, bo s seboj vzel tudi enega od naročnikov Tušmobila. V tem desetletju, ko so se turistični obiski vesolja šele začeli, bo Tuš sedmi turistični potnik v vesolje, eden od srečnih naročnikov Tušmobila pa bo osmi turist v vesolje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki