marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaGalaxy Watch7 naj bi omogočal spremljanje sladkorja v krvi
08.05.2024

Neinvazivno spremljanje krvnega sladkorja je naslednja meja za nosljive naprave in novo poročilo iz Južne Koreje kaže, da bo Samsung morda predstavil svojo naslednjo generacijo pametnih ur z možnostjo spremljanja ravni sladkorja v krvi uporabnikov.

slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

članki

HONOR napoveduje posodobitev operacijskega sistema


29.05.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR je objavil razpored lansiranja operacijskega sistema MagicOS 7.1 za svoje naprave, s čimer še dodatno krepi svojo zavezanost zagotavljanju brezhibnih in inteligentnih izkušenj uporabnikom po vsem svetu. Najnovejši HONOR MagicOS 7.1 izboljšuje sodelovanje med sistemi, napravami in ekosistemi, uvaja nove funkcije in izboljšave, ki so osredotočene na uporabnika.

Posodobitev HONOR MagicOS 7.1 je zdaj na voljo za HONOR Magic4 Pro in bo postopoma uvedena na široko paleto pametnih telefonov HONOR. Od druge četrtine leta 2023 bodo HONOR 70, HONOR 50, HONOR 50 Lite, HONOR Magic4 Lite in HONOR Magic4 Lite 5G prejeli posodobitev. HONOR Magic5 Lite 5G, HONOR X7 in HONOR X8 bodo začeli prejemati posodobitve v tretjem četrtletju 2023.

»Najnovejši MagicOS 7.1 je dokaz HONOR-jeve na uporabnika osredotočene tehnologije in naše zavezanosti k ustvarjanju inteligentnega sveta za vsakogar. Z izboljšano povezljivostjo in funkcijami sodelovanja med napravami HONOR MagicOS 7.1 postavlja uporabnika v središče vseh interakcij z napravami in jim daje moč za interakcijo z napravami HONOR dosegli še več,« je povedal George Zhao, izvršni direktor HONOR Device Co, Ltd.

HONOR MagicOS 7.1, ki temelji na sistemu Android 13, ponuja široko paleto pametnih funkcij, ki uporabnikom omogočajo, da dodatno povečajo svojo produktivnost. Z olajšanjem deljenja storitev med napravami MagicRing odpravlja potrebo po ročni povezavi, ki je pogosto prisotna v tradicionalnih rešitvah. Ta funkcija omogoča samodejno povezovanje več naprav z nadzorom med napravami, kar olajša uporabo več zaslonov hkrati. Poleg prenosa datotek in sprejemanja dohodnih klicev in obvestil o sporočilih to sodelovanje med napravami uporabnikom omogoča uporabo iste tipkovnice in miške na več napravah, kar jim z izjemno učinkovitostjo pomaga pri vsakodnevnih opravilih.

Nadgrajen HONOR Notes dodaja podporo za novo potezo s tremi prsti navzdol za hitro označevanje informacij in uvaja zapiske PDF ter sinhronizacijo zvoka in besedila za izboljšanje produktivnosti za uporabnike, ki so pogosto na poti. HONOR Notes podpira tudi sinhronizacijo podatkov in sodelovanje med napravami, kar zagotavlja večjo priročnost in zagotavlja, da imajo uporabniki vedno dostop do svojih zapiskov, ne glede na to, katero napravo HONOR imajo pri sebi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki