marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Dani velika zmagovalka MTV Adrie v kategoriji New Sounds of Europe

Deli z ostalimi

04.10.2007
Objavil: Thomas Bergant

V soboto so na velikem koncertu v zagrebškem klubu The Best širši javnosti le razkrili nekaterim že znano skrivnost, veliki večini pa presenetljivo novico – zmagovalka skupne kategorije MTV-ja in Sony Ericssona, New Sounds of Europe, je v izredno ostri konkurenci postala priljubljena makedonska pevka Dani.

In kako je bilo vse skupaj videti? Na trenutke šokantno, na trenutke presenetljivo, včasih tudi zmedeno, na koncu pa zmagoslavno. Prišlo je vseh šest nominiranih skupin, ki so se polnemu klubu The Best predstavile v naslednjem vrstnem redu – Intruder, Father, Tide, Dani, Elemental, Dubioza Kolektiv, in še gostje večera - Let3.

Atmosfera v klubu je bila iz nastopa v nastop boljša, nestrpno pričakovanje razglasitve zmagovalca pa je ravno tako raslo iz ure v uro. Nestrpni so bili nominirani, nestrpna je bila množica v klubu in nestrpni so bili tudi številni novinarji, ki so prišli pospremit dogodek, posneti intervjuje z nominiranci, ki so prišli tudi iz Bosne in Hercegovine, Makedonije, Srbije in Slovenije ter seveda Hrvaške.

Po energičnem nastopu skupine Dubioza Kolektiv je sledila razglasitev – zmagovalko je napovedala naša in vaša Martina Vrbos, Dani in članom njene spremljevalne skupine pa je predstavnica podjetja Sony Ericsson izročila najnovejši model mobilnega telefona Sony Ericsson W580i.

In kaj zdaj čaka Dani?

Najprej zanimiv in zagotovo tudi tesen boj s še 17 zmagovalci iz evropskih držav, ki bo trajal od 01. do 13. oktobra. Od 14. pa do 28. oktobra bodo nato potekali vroči izločilni boji, kjer bo vsak dan izpadel zmagovalec iz posamezne regije, vse dokler ne bodo znani zadnji trije. Seveda si vsi želimo, da bi se prav Dani uvrstila med tri najboljše.

Svoje glasove že lahko oddate, in sicer na spletni strani www.sonyericsson.com/mtvema.

Najboljše tri skupine čaka neizprosen boj za veličastno nagrado – vse tri skupine bodo odpotovale v München, kjer se bo 1. novembra odvijala letošnja podelitev nagrad EMA. Zmagovalec (ki bo ravno tako izbran prek glasovanja) bo okronan z nazivom zmagovalca kategorije 'New Sounds of Europe', obenem pa bo imel čast zaključiti spektakularno podelitev nagrad.

To pomeni nastop pred več tisočglavo množico v dvorani OlympiaHalle in pred poldrugo milijardo ljudi pred TV sprejemniki!

Glasujte zdaj, glasujte čim večkrat in naj se zgodi, da se bo med največjimi zmagovalci Evropskih glasbenih nagrad (EMA) prvič znašlo tudi glasbeno ime iz naše regije!!!

www.sonyericsson.com/mtvema in www.mtvema.com

MTV Networks International

K podjetju MTV Networks International spadajo vrhunski multimedijski zabavni programi MTV-ja: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Comedy Central, Paramount Comedy, Game one in IFILM. Te programe lahko spremlja 508 milijonov gospodinjstev v 161 državah, v 32 jezikih in na 135 lokalnih programih, prav tako pa je podjetje lastnik več kot 200 digitalnih medijev. Med različne dejavnosti podjetja spadajo: distribucija televizijskega programa, digitalni mediji, založniška dejavnost, video produkcija, radio, glasba, licenciranje in trženje ter dva oddelka za film; MTV Films in Nickelodeon Movies. Podjetje MTV Networks je del podjetja Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki