marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Barack Obama tudi znamka mobilnikov

Deli z ostalimi

04.02.2009
Objavil: Igor Prešeren

Proizvajalec mobilnih telefonov Mi je na trg poslal telefone znamke Barack Obama. Telefoni so namenjeni tržišču v Keniji, ki je rojstna dežela novega ameriškega predsednika. Aparati so prepoznavni po Obamovih barvah in logotipih in se prodajajo po ceni 30 ameriških dolarjev.

Pri omenjenem proizvajalcu so povedali, da so mobilniki Mi-Obama na voljo le v ekskluzivnih trgovinah po Keniji, že v prvem tednu prodaje, pa so postali velika uspešnica, saj so samo v Nairobiju takoj prodali več kot 1000 omenjenih telefonov.

“Prihod novega ameriškega predsednika je zgodovinski dogodek za vse prebivalce Kenije in cele Afrike nasploh. V veliko zadovoljstvo nam je, da bomo lahko izdali mobilnik Mi-Obama, kot pomnik omenjenega dogodka, ki nam bo vsem ostal v glavah in srcih”, je sporočil Alpesh Patel, direktor družbe Mi-Fone.

Iz družbe so še sporočili, da je bila priložnost prevelika, da bi jo spustli iz rok.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki