marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Dve novi igri za N-Gage

Deli z ostalimi
N-Gage - Asphalt: Urban GT 2 in Warhammer 40,000: Glory in Death

25.08.2005
Objavil: Andrej Bergant

Težko pričakovana igra za mobilni igralnik N-Gage Asphalt: Urban GTTM 2 ponuja igralcu sanjski svet divje avtomobilske dirke, s še več možnostmi športne predelave vozil, izboljšane občutke vožnje in spektakularne efekte trka.

Glasbo za mobilno igro je prispeval Moby, za popestritev pa poskrbijo super seksi dekleta iz Las Vegasa, Pussycat Dolls.

Nokia je skupaj z Games Workshop in THQ Wireless naznanila lansiranje uspešne strateško bojevniške igre Warhammer 40,000 na N-Gage platformo z imenom Warhammer 40,000: Glory in Death. Težko pričakovana klasična strateška igra Warhammer 40,000: Glory in Death iz Games Workshop je bila razvita za N-Gage platformo, da bi preko brezžične povezave Bluetooth in v N-Gage Areni omogočila igranje več igralcem hkrati.

O Asphalt: Urban GT(TM) 2
S petinštiridesetimi avtomobili in motorji – od Astona Martina pa vse do Triumpha – igralcu ponuja hitre in razburljive dirke, medtem ko ga lovi policija, na štirinajstih različnih lokacijah v Londonu, San Franciscu in Tokiu. Na N-Gage platformi lahko hkrati preko brezžične povezave Bluetooth igrajo štirje igralci.

Kot pravi Gregg Sauter, direktor Games Publishing, Nokia, gre pri novi nori dirkaški igri Asphalt: Urban GT 2 za resnične avtomobile in motorje, pravo dirkališče, resnično glasbo in veliko zabave. »Tekmujete lahko s svojimi prijatelji na resničnih lokacijah, s športno dodelanim avtomobilom ali motorjem vaših sanj in na svoji poti uničujete stvari in avtomobile,« še dodaja Sauter.

Izboljšana, napredna izvedba in vizualne možnosti opremljanja vozil, igro resnično uvrstijo na višjo raven, z možnostmi izbire dodatne turbo opreme, dirkaških oblačili, neonskimi lučmi, itd. Dirkači lahko med igro zbirajo tudi bonuse v obliki goriva in denarja, da lahko še bolj pritisnejo na plin in s svojim vozilom izvedejo kakšno novo vragolijo.

O Warhammer 40,000: Glory in Death
»Naša verzija, ki jo je razvil Razorback, je obdržala originalni sistem in način igre, ter igralcem zagotavlja avtentične izkušnje Warhammerja 40.000. Menimo, da bo igra, ki omogoča igralcem igranje kjerkoli in kadarkoli in možnost, da Warhammer 40,000: Glory in Death igra več igralcev hkrati na N-Gage areni, navdušila igralce,” je povedal Gregg Sauter, Games Publishing, Nokia.

V daljno prihodnost postavljena igra Warhammer 40,000: Glory in Death na N-Gage platformi zagotavlja vse značilnosti igre Warhammer 40,000, v kateri igralci poveljujejo eni izmed štirih ras: Orke, Space Marines, Eldar in Chaos Marines. Vsaka od njih ima svojo zgodovino in vsaka zahteva svoj način poveljevanja in vodenja skozi štiri stopnje zgodbe. Warhammer 40,000: Glory in Death zagotavlja igralne užitke tako izkušenim igralcem kot začetnikom, z možnostmi samostojnega igranja ali igranja v dvoje preko brezžične povezave Bluetooth ali na N-Gage areni.

Z odlično vizualno vsebino Warhammer 40,000: Glory in Death združuje značilen vizualni stil Warhammerja in ga oživi na N-Gage platformi. Originalne karakterje v igri je oblikoval Mike McMahon, popularni oblikovalec komičnih karikatur, bolj znan po kreaciji WatchTowerja in Fat City.

Igralci se lahko v igrah Asphalt: Urban GT 2 in Warhammer 40.000: Glory in Death, slednjo lahko na tržišču pričakujemo v zadnjih mesecih prihodnjega leta, preizkusijo na sejmu računalniških iger Games Convention v Leipzigu.

fotografije
N-Gage - Asphalt: Urban GT 2 in Warhammer 40,000: Glory in Death
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki