marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Prepoznava glasbe z Motorolo

Deli z ostalimi

19.04.2005
Objavil: Andrej Bergant

Zagotovo se vam je že večkrat zgodilo, da ste slišali melodijo ali pesem, ki vam je bila znana, vendar se niste in niste morali spomniti naslova. V bližnji prihodnosti bo mogoče to ugotoviti z motorolinim mobilnim telefonom.

Motorola in podjetje Shazam Entertainment iz Velike Britanije razvijata aplikacijo, ki bo omogočala uporabnikom dostop do Shazamovega strežnika za prepoznavo glasbe, direktno z mobilnega telefona. Motorolini mobilni telefoni bodo prvi, ki bodo imeli to aplikacijo, vendar pri nobenem od podjetji še ne govorijo o imenih modelov.

V Veliki Britaniji lahko preko kratkih sporočil uporabniki že dobijo podatke iz Shazamove baze o naslovu, izvajalcu in albumu. Glasbo je potrebno le posneti iz zunanjega vira, nato pa se podatki primerjajo z bazo Shazamovih glasbenih datotek.

Podjetje Shazam napoveduje, da bo v prihodnje možno preko njihove ponudbe tudi direktno kupovati mobilne melodije in naročati CD albume.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki