marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Procesor:
Intel ATOM Z2760, dvojedrni, 1800 MHz
Pomnilnik RAM:
2GB
Zaslon:
barvni Super PLS LCD, kapacitiven, občutljiv na dotik, 1366 x 768 pik, 16 M barv
Operacijski sistem:
Windows 8
Priklop:
micro USB, microSD
Teža in dimenzije:
550 g, 257,4 x 165,3 x 8,2 mm
Baterija:
do 10 ur delovanja
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Samsung

Najtanjši tablični računalnik z Windows OS na svetu

Samsung ATIV Tab 3 


Samsung ATIV Tab 3

26.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., Ltd, je predstavil nov tablični računalnik, s katerim bo uporabnikom nudil več možnosti za ustvarjanje, uporabo in deljenje vsebin kot kdaj prej. ATIV Tab 3 poganja operacijski sistem Windows 8 in ima več novih, inovativnih lastnosti, ki ga ločijo od drugih tabličnih računalnikov na trgu, denimo izjemno tanko in lahko ohišje (ATIV Tab 3 je najtanjši tablični računalnik na svetu)
ATIV Tab 3 je tablični računalnik z močjo osebnega računalnika, s katerim bo uporaba računalnika preprostejša kot kdajkoli. To je najtanjši tablični računalnik z Windows 8 na svetu, ki si deli vrhunski dizajn serije Galaxy in je obenem tanek kot večina pametnih telefonov na trgu. Podpira večjo ustvarjalnost in storilnost, saj ima izboljšano funkcijo S Pen, vključno z boljšim prikazom pisala in kompatibilnostjo funkcije S Pen z MS Office.

• Vrhunska prenosljivost: ATIV Tab 3 je popolna naprava za uporabnike, ki so vedno na poti. Ohišje je izjemno tanko, naprava je debela samo 8,2 mm in tehta borih 550 g, zato je Tab 3 popoln spremljevalec na popotovanjih, v službi in doma. Baterija zdrži do 10 ur, zato na daljših letalskih letih niti ne potrebujete polnilca.
• Polna kompatibilnost z OS Windows za delo in igro: ATIV Tab 3 ima nameščen operacijski sistem Windows 8 z možnostjo uporabe vseh aplkacij in programom, kakor tudi Office Home & Student za najboljšo uporabniško izkušnjo doma, na delu ali na poti.

ATIV Tab 3 je opremljen s funkcijo S Pen, s katero lahko uporabniki delajo zapiske, kar bo spodbudilo njihovo večjo ustvarjalnost.

Na ATIV Tab 3 je nameščena funkcija SideSync. Z njo lahko uporabniki preprosto preklapljajo med delom na svojem osebnem računalniku in Samsungovem pametnem telefonu s sistemom Android. S funkcijo SideSync postaneta računalnik in mobilna naprava eno. Na sporočilo na telefonu preprosto odgovorite s pomočjo računalniške tipkovnice; na večjem zaslonu si oglejte zemljevide, dokumente, fotografije in videoposnetke ali pa z računalnikom ATIV napolnite telefon in naredite varnostno kopijo podatkov. S SideSync uporabniki opravijo več in izkusijo manj motečih prekinitev delovnega procesa ali domače zabave.

Bistvo pripomočkov je, da nam prihranijo dragoceni čas in lajšajo vsakdanja opravila, Samsungovi računalniki ATIV pa počnejo prav to. Samsung z raznovrstnostjo svojih izdelkov še naprej lajša in bogati naše delo in življenje.

fotografije
komentarji