marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
45,4 x 45,4 x 10,5 mm
Teža:
46,5 g

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

Več funkcij in večja vzdržljivost za navdušence nad dejavnostmi na prostem

Samsung Galaxy Watch5 Pro


Samsung Galaxy Watch5 Pro

11.08.2022
Objavil: Thomas Bergant

Galaxy Watch5 Pro, ustvarjen za tiste, ki radi uživajo na prostem, je najnovejši dodatek v portfelju Galaxy Watch. Od pohodništva do kolesarjenja in več, Watch5 Pro je pripravljen na izziv zahvaljujoč vrhunskim materialom. Odlikuje ga izboljšan safirni kristal, ki je bolj odporen proti obrabi in trpežno ohišje iz titana, ki ščiti zaslon s štrlečim okvirjem.
Galaxy Watch5 Pro je opremljen tudi s povsem novim športnim paščkom D-Buckle , ki ponuja robustno vzdržljivost z elegantnim in čistim prileganjem.

Vgrajena je močna in vzdržljiva baterija, med drugim pa ima Galaxy Watch5 Pro največjo baterijo med Galaxy Watch. Je 60 % večji od Galaxy Watch4, kar je ključnega pomena, da vam sledi, ko premagujete novo pot. Izkoristite GPX, ki je prvič na voljo na Galaxy Watch. Odpravite se na pohod in posnemite ter delite z drugimi ljubitelji poti v aplikaciji Samsung Health z Route Workout. Prenesete lahko tudi pohodniške in kolesarske poti, ko vadite za naslednjo dirko ali poskušate popestriti svojo rutino. Med pohodom ali kolesarjenjem z intuitivnimi navodili zavoj za zavojem imejte oči na poti in stran od zemljevida . Ko boste pripravljeni na odhod domov, vas Galaxy Watch5 Pro zlahka pripelje do tja s funkcijo Track back, ki vas popelje nazaj na pot, po kateri ste prišli .

fotografije
komentarji