marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
46,2 x 45 x 11,1 mm
Teža:
53,8 (45mm), 48,2 g (41mm), 43 g (45mm tt.)
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

Samsung Galaxy Watch3


Samsung Galaxy Watch3

10.08.2020
Objavil: Thomas Bergant

Galaxy Watch3 je pametna ura nove generacije, ki združuje izjemen dizajn z vrhunskimi funkcijami za izboljšanje zdravja in dobrega počutja.
Galaxy Watch3 je priročna naprava za vzdrževanje zdravega življenjskega stila in vsakodnevnih rutin, zlasti v trenutnem nepredvidljivem okolju. Naprava je integrirana v širši Galaxy ekosistem in uporabnikom pomaga živeti bolj zdravo življenje ter zagotavlja boljšo komunikacijo.

Nosljive naprave spadajo v najhitreje napredujoče tehnološke sektorje in hitrost napredka se le še pospešuje. V zadnjih mesecih opažamo povečano povpraševanje na trgu po nosljivih napravah, saj se z njimi uporabniki lažje prilagodijo na novo normalnost,” je dejal dr. TM Roh predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. "Od predstavitve prve pametne ure pred sedmimi leti je Samsung postal vodilna družba na področju inovacij pri nosljivih napravah. Osredotočamo se na zagotavljanje novih in drugačnih izkušenj, kar dosegamo z izjemnim dizajnom in napredno tehnologijo, ki jo pričakujejo uporabniki Samsung nosljivih naprav."

Galaxy Watch3: Upravljajte svoje življenje z napredno zdravstveno tehnologijo
Galaxy Watch3 pametna ura se lahko pohvali z videzom luksuznih ročnih ur, hkrati pa je dovolj udobna, da jo lahko nosimo čez ves dan. Pametna ura je narejena iz vrhunskih materialov, kot so nerjaveče jeklo in visokokakovostno usnje, Galaxy Watch3 pa je kot prva med pametnimi urami na voljo tudi v različici iz titana, ki je hkrati trpežen in eleganten. Novo pametno uro odlikuje tudi priljubljen vrtljiv okvir, ki je uporabnikom znan že od prejšnjih modelov in združuje obliko s funkcionalnostjo. Z zasukom okvirja lahko preprosto preklapljate med pripomočki, odpirate aplikacije in se pomikate po obvestilih. V primerjavi s prvotno Galaxy Watch pametno uro je Galaxy Watch3 tanjša za 14 %, manjša za 8 % in lažja za 15 % — nudi pa večji zaslon. Izgled ure lahko tudi prilagodite, tako da popolnoma odraža vaš osebni slog. V Galaxy Store lahko izbirate med več kot 80.000 številčnicami ure ali pa oblikujete številčnico po svojih željah. Knjižnica s 40 različnimi kompilacijami vam omogoča, da številčnico prilagodite tako, da imate za vas najpomembnejše informacije vedno na voljo.

Z vsako novo različico Galaxy Watch pametne ure so se funkcionalnosti razširile. Galaxy Watch3 pametna ura nudi številne nove izkušnje pri spremljanju zdravja in dobrega počutja. Nova funkcija za merjenje kisika v krvi (SpO2) meri nasičenost s kisikom skozi čas za potrebe športa in dobrega počutja. Da bi zagotovili, da pomoč v primeru padca nikoli ne bo predaleč, Galaxy Watch3 nudi novo funkcijo zaznavanja padcev, ki prepozna morebitni padec in pošlje obvestilo stikom za pomoč v sili.

Ohranjanje športne rutine je lahko težavno, vendar vam bo Galaxy Watch3 pametna ura pomagala tudi pri tem. Funkcija analize teka nudi povratne informacije v realnem času, šest-faktorska poročila o treningu pa bodo pomagala izboljšati uspešnost in zmanjšati možnost poškodb.

Če želite spremljati svoj napredek pri kardio vadbah, lahko dostopate do VO2 meritev, ki prikazujejo vaš dovod kisika. Telovadili boste lahko tudi od doma - Samsung Health aplikacija vključuje knjižnico s 120 različnimi video vadbami, med katerimi boste nedvomno našli pravo vadbo zase.

Preprosto izberite svojo najljubšo vadbo na Galaxy pametnem telefonu, ga povežite s Samsung pametnim televizorjem za ogled na večjem zaslonu, Galaxy Watch3 pametna ura pa bo poskrbela za ostalo in samodejno sledila vaši vadbi. Ker je počitek ravno tako pomemben kot sama vadba, Samsung razvija funkcije za upravljanje spanja že od leta 2014. Galaxy Watch3 pametna ura je tako opremljena z najnaprednejšimi funkcijami za spremljanje in upravljanje spanja.

Galaxy Watch3 pametno uro je možno enostavno povezati z drugimi Galaxy napravami, vključno z Galaxy Note20 pametnim telefonom, kar omogoča izjemne uporabniške izkušnje. Nastavite lahko tudi možnosti samodejnega odgovora tako za sporočila kot tudi za slike ter preprosto pogledate smeške in fotografije neposredno iz zapestja. Enostavno lahko tudi predvajate glasbo s premikanjem vrtljivega okvirja ali enostavno s kretnjami rok, kot je na primer stiskanje pesti, s čimer sprejmete ali zavrnete klic in utišate budilko. Za tiste uporabnike, ki daljša obdobja preživijo brez svojega telefona, so na voljo tudi LTE modeli, ki omogočajo klicanje in pošiljanje sporočil, pretakanje priljubljenih seznamov predvajanja ter dostop do najljubših aplikacij na poti.


Meritve 45 mm modela; se razlikujejo glede na model in velikost.
Ta naprava in sorodna programska oprema nista namenjeni uporabi pri diagnozi bolezni ali drugih stanj ali pri zdravljenju, blažitvi, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. SpO2 funkcija ni na voljo ob predstavitvi – na voljo bo v tretjem četrtletju. Funkcija zahteva posodobitev programske opreme. Trenutno ni na voljo v Alžiriji, Angoli, Kanadi, Franciji, Iranu, Libiji, na Japonskem, v Južni Afriki in na Tajskem.
Zaznavanje padca zazna padce, kadar je vključeno dinamično gibanje. Za obveščanje v sili je potrebna omrežna povezava. Na natančnost GPS lahko vplivajo ovire za satelitski signal, kot so zgradbe.
Analiza teka ni na voljo ob predstavitvi. Na voljo bo v tretjem četrtletju. Funkcija zahteva posodobitev programske opreme.
VO2 ni na voljo ob predstavitvi. Na voljo bo v tretjem četrtletju. Funkcija zahteva posodobitev programske opreme.
Razpoložljivost se razlikuje po modelih – na voljo pri Samsung pametnih televizorjih iz leta 2019 ali novejših.
Možnost vklopa prepoznavanja kretenj je na voljo v "Labs" meniju pri Galaxy Wearable aplikaciji.
Samostojna povezljivost 4G LTE je na voljo samo v različici Samsung Galaxy Watch3 LTE. Samostojno glasovno klicanje v različici LTE zahteva prvotno seznanjanje z ustrezno Samsung Galaxy napravo in ločen brezžični dostop. Vaš operater morda ne podpira samostojnega glasovnega klica ali pa je podpora na voljo samo na določenih območjih. Za več informacij se obrnite na svojega operaterja.

fotografije
komentarji