marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Pomnilnik RAM:
2GB
Zaslon:
IPS LCD, 800 x 1280 pik, 16 M barv, velikost osem palcev, 189 ppi
Operacijski sistem:
Android OS
Priklop:
micro USB
Teža in dimenzije:
360 g (Wi-Fi) / 364 g (LTE), 212,1 x 124,1 x 8,9 mm
Baterija:
Li-Ion 5000 mAh
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Samsung

Samsung Galaxy Tab A (2017) 


Samsung Galaxy Tab A (2017)

27.10.2017
Objavil: Dare Gliha

Samsung je predstavil novega člana v portfelju Galaxy tabličnih računalnikov, Galaxy Tab A (20,32-centimetrski zaslon), vsestransko uporaben tablični računalnik za celotno družino.
Galaxy Tab A je zasnovan na Galaxy dediščini in s svojim prefinjenim dizajnom, ki daje občutek elegantnosti, prepoznavnim kovinskim ohišjem in zaobljenimi robovi, prinaša udobnost pri uporabi. Zagotavlja vzdržljivejšo baterijo, čudovit zaslon, ki se odlično odziva v vseh odtenkih svetlobe, in povečan pomnilnik z razširljivim spominom.

“V podjetju Samsung nadaljujemo s prizadevanji na področju razvoja inovacij, ki odgovarjajo in ustrezajo edinstvenim zahtevam naših uporabnikov,” je dejal Sangsuk Roh, podpredsednik za strategijo tabličnih računalnikov, področje poslovanja mobilnih komunikacij podjetja Samsung Electronics. “Galaxy Tab A je zasnovan za starše in njihove otroke. To je tablični računalnik, ki z vzdržljivejšo baterijo ustreza potrebam na poti ali pa pri ležanju na kavču.”

Izboljšana učinkovitost za neprekinjeno zabavo

Za izboljšanje vsakodnevne uporabnosti in zmogljivosti, je Galaxy Tab A opremljen s svetlim in privlačnim zaslonom, ki se odlično odziva v vseh odtenkih svetlobe, in je namenjen za gledanje priljubljenih televizijskih oddaj, igranje iger ali brskanje po spletu. Opremljen je z zaščito pred modro svetlobo za uravnavanje svetlobe in zmanjševanje napetosti v očeh, kar omogoča prijetnejše gledanje vsebin ponoči in pri temnejših osvetlitvah

Vzdržljivejša baterija (5.000 mAh), ki traja do 14 ur , skrita v Galaxy Tab A, uporabnikom omogoča nemoteno gledanje filmov, igranje iger, prebiranje elektronske pošte in opravljanje drugih opravil. S 16 GB vgrajenega pomnilnika in razširljivim spominom (do 256 GB ) za dodatne datoteke, Galaxy Tab A uporabniku omogoča shranjevanje več aplikacij in vsebin, ne glede na to, ali so doma ali na poti.

Priročne funkcije, ki ustrezajo celotni družini

Ker je vsakdan družine lahko malce razburljiv, Galaxy Tab A stremi k zagotavljanju priročnosti z novim načinom Home, ki, tudi v času polnjenja baterije, omogoča prikazovanje vsebin na treh zaslonih. Zagotavlja hiter dostop do informacij, kot so ura, razpored aktivnosti celotne družine, vreme ali fotografije. Za varno shranjevanje svojih priljubljenih nastavitev in aplikacij ima lahko vsak družinski član tudi svojo lastno prijavo z več uporabniškim načinom. Starši s pomočjo starševskega nadzora določijo omejitve uporabe in prilagodijo razpoložljivost vsebin ter tako ustvarijo zabavno in varno okolje tudi za najmlajše uporabnike. Prav tako lahko uporabniki zlahka dostopajo do svojih priljubljenih aplikacij in vsebin na osebnih zaslonih Bixby Home.

Galaxy Tab A, s sprednjo (5 MP F2,2) in glavno (8 MP F1,9) kamero ter novo bliskavico, ujame čudovite fotografije tudi pri slabši svetlobi. Z izboljšanim in intuitivnim vmesnikom fotoaparata Galaxy Tab A ne boste nikoli več zamudili nepozabnih trenutkov. Galaxy Tab A omogoča, da posnamete odlične fotografije iz katerega koli kota ter enostavno preklopite med načinoma fotoaparat in video.

Več vsebine za zabavo celotne družine

Oblikovan za celotno družino, Galaxy Tab A prinaša razširjeno ponudbo razvedrilnih vsebin in vsebin za najmlajše:

• Način Kids (slov. Otroci) prinaša razburljive igrice, videe in partnerske vsebine, vključno s 5000 videi in igrami, ki jih omogoča LEGO Group ter aplikacijo LEGO® Life z ekskluzivno vsebino zabavnih stickerjev za še zabavnejšo komunikacijo na družabnih omrežjih. Galaxy Tab A ima tudi novo kodno aplikacijo Crocro Adventure; s to aplikacijo bodo otroci lahko spoznali blokiranje in programiranje z zabavnimi igrami, ki poučujejo dragocene logične sposobnosti razmišljanja. V načinu Kids so na voljo tudi možnosti Value Pack, tako da uporabniki lahko prenesejo trenutno najbolj priljubljene aplikacije, kot so LEGO® Batman: Beyond Gotham, LEGO® Ninjago: senca Ronina, Toca frizerski salon 3 in BRIO World - železnica brezplačno.
• Optimizirano za igranje iger z Game Launcher (osnovno središče za upravljanje iger), Galaxy Tab A zagotavlja izboljšano uporabniško izkušnjo s številnimi igričarskimi orodji, kot tudi načinom za preprečevanje klicev in opozoril, kar omogoča nemoteno osredotočenost na igro.
• Galaxy Tab A prinaša zabavo tudi s trimesečnim poskusnim obdobjem YouTube Red . YouTube Red omogoča neprekinjeno ogledovanje brez oglasov, možnosti brez povezave za gledanje in prenos videoposnetkov ter dostop do ekskluzivnih vsebin, kot so YouTube Red Original filmi in serije.

Galaxy Tab A bo na izbranih tržiščih na voljo v Wi-Fi ali LTE modelih in v novi črni, srebrni ali zlati

fotografije
komentarji