marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Pomnilnik RAM:
1GB
Operacijski sistem:
Android OS
Priklop:
USB
Teža in dimenzije:
230,9 x 157,8 x 8,6 mm, 470 g
Baterija:
Li-Polymer, 6.000 mAh
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Samsung

Super tanek

Samsung Galaxy Tab 8.9 


Samsung Galaxy Tab 8.9

24.03.2011
Objavil: Dare Gliha

Galaxy Tab 8.9 v velikosti knjige je podprt z operacijskim sistemom Android 3.0 »Honeycomb« in se ponaša s kristalno čistim, 8.9-palčnim WXGA TFT zaslonom. Zasnovan je tako, da ga je mogoče v celoti integrirati v profesionalna in zasebna življenja njegovih uporabnikov.
Tablični računalnik ponuja storitev Samsungovo središče (Samsung’s Hubs) – vgrajene mobilne aplikacije za glasbo, knjige in revije ter socialna omrežja, ki so oblikovane za vsa področja uporabnikovega življenja. Možnost deljenega zaslona, zaradi katere je Galaxy Tab 8.9 resnično večopravilen, pa omogoča, da iz ene same naprave hkrati upravljate tako svoje profesionalno kot tudi zasebno življenje.

»Z združevanjem najboljših inovacij, integriranih vsebin in uporabniške izkušnje v eni sami ultra tanki napravi spodbujamo širitev tržišča pametnih medijskih naprav,« je povedal JK Shin, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije, ter dodal: »V Samsungu smo želeli izdelati napravo, ki bi odražala vse večje zbliževanje profesionalne in zasebne plati življenja naših uporabnikov. Slednji so zaradi svojih dinamičnih služb in družabnega življenja nenehno aktivni in povezani s spletom, zato se bo Galaxy Tab 8.9 izkazal kot njihov odlični spremljevalec.«

Moč Androida na dosegu prstnih konic

Da bi lahko zadovoljila visoke potrebe poslovnega uporabnika, se mora tablična naprava odzivati tako hitro, kot je hiter njegov življenjski slog. Tablični računalnik Galaxy Tab 8.9 podpirata optimiziran operacijski sistem Android 3.0 »Honeycomb« in dvojedrni procesor, kar zagotavlja ultra učinkovito večopravilnost. S takšno zmogljivostjo naprave in z vgrajenim tabličnim pisalom v svojih rokah boste lahko različna opravila, kot je brskanje po spletu ali urejanje projektov, izpeljali na celovit in učinkovit način.

Aktivni in nenehno povezani

Tanek dizajn in minimalna teža 470 g omogočata enostavno upravljanje tablične naprave z eno roko, kar zagotavlja največjo mero udobja tako pri pošiljanju elektronske pošte kar na poti kot tudi med branjem najljubše e-knjige na kavču. Ne glede na to, kje se nahajate, pa za izvrstno tablično doživetje dodatno poskrbi še 8.9-palčni WXGA zaslon.

Usklajevanje profesionalnega in zasebnega življenja zahteva nenehno povezljivost, zato ima Galaxy Tab 8.9 na voljo dostop do omrežja preko različnih vmesnikov. Super hiter (21 Mbps) HSPA+, Bluetooth 3.0+HS in Wi-Fi a/b/g/n z združenimi močmi zagotavljajo dostop do želenih vsebin ob vsakem času.

Vaše družabno in zabavno središče

Kadar koli si boste zaželeli zabave, vam bodo na tabličnem računalniku Galaxy Tab 8.9 na voljo vgrajene mobilne aplikacije, ki so zasnovane za vsa področja vašega življenja. Samsungova središča oz. t. i. hubi ponujajo bogate zbirke zabavnih vsebin, napredne mobilne igre in popolni nadzor nad uporabnikovim spletnim družabnim življenjem – vse to na eni sami napravi.

• Družabno središče premium (Social Hub Premium): Prihodnost komuniciranja, s komer koli in kakor koli, vendar vse iz enega mesta, je v vašem imeniku. Tukaj so na voljo zgodovina pogovorov, statusi in posodobitve iz socialnih omrežij. Od tod lahko dostopate do vseh vrst sporočil (elektronska pošta, SMS, glasovna sporočila in SNS) in nanje odgovarjate, ne da bi se vam pri tem bilo treba pomikati po posameznih aplikacijah. To je prav zares središče vašega družabnega življenja.
• Bralno središče (Readers Hub): Kamor koli ste že namenjeni, vzemite s seboj ogromno zbirko knjig, revij in časopisov ter jih z užitkom prebirajte na 8.9-palčnem zaslonu v velikosti knjige. Samsungovo bralno središče ponuja več kot 2,2 milijona knjig in romanov, 1.600 globalnih in lokalnih časopisov v 47 jezikih ter 2.500 priljubljenih revij v 20 jezikih.
• Glasbeno središče (Music Hub): Naj postane Galaxy Tab 8.9 vaš osebni jukebox. Z njim lahko dostopate do več kot 10 milijonov skladb, ki jih ponuja podjetje 7digital, iščete glasbene izvajalce, prejemate namige o svojih novih najljubših hitih, brezplačno preizkušate 30- ali 60-sekundne posnetke ter odkrivate svoje bodoče najljubše glasbene skupine.

fotografije
komentarji