marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Procesor:
Dvojedrni 1,5 GHz
Zaslon:
Barvni TFT, kapacitiven, občutljiv na dotik, 800 x 1280 pik, 16 M barv
Operacijski sistem:
Android OS
Priklop:
micro USB, microSD
Teža in dimenzije:
209,8 x 123,8 x 7,4 mm, 314 g
Baterija:
Li-Ion, kapacitete 4450 mAh
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Samsung

Za uporabo z eno roko

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 


Samsung Galaxy Tab 3 8.0

04.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics Co. Ltd. je napovedalo, da v začetku junija na police prihaja tablični računalnik Galaxy Tab 3 z 8-palčnim zaslonom. Serija Galaxy Tab 3 z novim članom in 7-palčno različico, ki so jo predstavili že prej, nudi uporabnikom širši spekter možnosti in nove načine gledanja, poslušanja, ustvarjanja in deljenja vsebin.
Ne glede na to, ali doma brskate po spletu ali berete med prevozom v službo, vam bosta obogatena vsebina in kompaktna oblika naprav pomagala, da uživate med gledanjem posnetkov ali deljenjem datotek s prijatelji in družino, obenem pa lahko dragocene trenutke kadarkoli ujamete z vgrajenim fotoaparatom.

Izjemen užitek ob branju in zabavnih vsebinah

Samsung Galaxy Tab 3 z 8-palčnim (20,3 cm) zaslonom je zasnovan tako, da ga lahko držite v eni roki. Je optimalna naprava za gledanje videoposnetkov, igranje zahtevnejših iger ter branje e-knjig kjerkoli in kadarkoli. Samsungova tehnologija »bralnega načina« zaradi izvrstnega tankega ohišja in maksimalnega izkoristka zaslona omogoča udobno branje v različnih svetlobnih pogojih, saj prikaz optimizira s popolno osvetlitvijo in ustreznim barvnim tonom. Avdio funkciji Samsung Sound Alive in Dolby Surround Effect izvlečeta najboljše iz vsakega zvoka, zato je govor jasnejši, stopnja glasnosti enakomerna, glasba pa prijetnejša za poslušanje, kar izboljša celotno večpredstavnostno izkušnjo. Gumbi na spodnjem delu ohišja dajejo občutek enake priročne navigacije kot pri pametnem telefonu.

Več funkcij Smart

Z Galaxy Tab 3 8.0 bodo potovanja preprostejša in prijetnejša, saj funkcija S Translator takoj prevede vaš govor ali besedilo v aplikacijah, kot so elektronska pošta, kratka sporočila in ChatON. Prevajanje deluje v obe smeri, govor v besedilo in besedilo v govor, zato se lahko v tujini preprosto sporazumevate. S Travel omogoča tudi prejemanje aktualnih informacij o vaši trenutni lokaciji in varno rezervacijo potovalnih storitev, kot so hoteli, vstopnice in restavracije znotraj kategorij Place, Hotel, Tickets, Food in Forum. Med priljubljenimi funkcijami sta še Story Album in Group Play, ki uporabnikom omogoča, da takoj delijo glasbo, fotografije, igre in dokumente z osebami, ki so jim blizu.

fotografije
komentarji