marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Prva GPS navigacija za mobilne telefone v Sloveniji


23.11.2005
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil - Vodafone kot prvi slovenski mobilni operater na trg prinaša novo inovativno storitev. Si.Navigator je natančen satelitski GPS sistem za mobilne telefone.

Zemljevidi
Uporabniki bodo lahko dostopali do podrobnih zemljevidov Slovenije, več kot 20 evropskih držav, ZDA in Kanade. Zemljevidov ne bo potrebno predhodno nalagati na telefon. Dinamični zemljevidi s samodejno povečavo bodo opremljeni tudi z glasovno navigacijo in izračuni poti.

Uporaba
S preprostim načinom vodenja s puščicami, kristalno čistim glasom in natančnimi navodili Si.Navigator nudi še večjo varnost. Si.Navigator omogoča preprosto načrtovanje poti, prikazuje razdaljo, predviden čas prihoda, cilj in orientacijo s kompasom. Uporabiti ga bo mogoče v avtomobilu, na kolesu ali med hojo. Uporabnik potrebuje le ustrezen mobilni telefon* z naloženo programsko opremo in povezavo z GPS anteno.

Promocijska ponudba
Ob predstavitvi storitve bo strankam na voljo paket Si.Navigator z vso potrebno opremo (telefon in GPS antena) pod posebnimi promocijskimi pogoji: paket z Nokio 6630 za 40.000 SIT in z Nokio 3230 za 30.000 SIT. Strankam bodo GPS antene na voljo tudi samostojno za 20.000 SIT. Vsi novi uporabniki bodo do konca februarja 2006 storitev uporabljali brezplačno. Po tem obdobju bodo lahko izbirali med dvema paketoma: Si.Navigator za dnevno uporabo bo na voljo za 250 SIT za neomejeno uporabo za en dan v Sloveniji in tujini z brezplačno uporabo za prva dva dni; Si.Navigator za mesečno uporabo bo na voljo za 1.250 SIT na mesec za neomejeno mesečno uporabo v Sloveniji in tujini. GPRS prenos ni vključen v ceno.
*Vsi telefoni z operacijskim sistemom Symbian in večina telefonov s podporo Javi so združljivi z uporabo Si.Navigatorja; to so na primer Sony Ericsson K750i, Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W800i, Nokia 9500, Nokia 9300, Nokia 6230, Nokia 6630, Nokia 3230.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki