marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei objavil poslovne rezultate v prvem polletju 2020
15.07.2020

Družba Huawei je objavila poslovne rezultate za prvo polovico leta 2020. Družba je v tem obdobju ustvarila 454 milijard juanov (57 milijard evrov) prihodkov, kar je 13,1 odstoten porast v primerjavi z enakim obdobjem preteklega leta, neto stopnja dobičkonosnosti prihodkov pa je znašala 9,2 odstotka.

slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

članki

Brezplačni SMS-i in pogovori med vikendi


27.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja omogoča brezplačne pogovore med vikendi. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja tudi brezplačno pošiljali SMS sporočila do konca leta.

Orto Smart generacijo sestavljajo mladi od 15 do 30 let, ki imajo zelo pestro družabno življenje. Tako jim Si.mobil – Vodafone z začetkom šolskega leta ponovno ponuja nove ugodnosti, pisane na kožo njihovemu življenjskemu stilu. Obstoječi in novi naročniki Orto Smart bodo ob koncih tedna, in sicer od petka 19.30 ure do ponedeljka 7.30 ure, znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone v Sloveniji klicali brezplačno. Ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi' velja do preklica in jo lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki Orto Smart, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi' se bo naročnikom aktivirala samodejno.

Poleg tega bodo novi Orto Smart naročniki, ki bodo do 3. novembra 2007 sklenili naročniško razmerje za 24 mesecev, vse do 31. decembra 2007 v Sloveniji brezplačno pošiljali SMS-e.

Obenem so Orto Smart naročnikom sedaj na voljo tudi štirje mobilniki (Sony Ericsson V630i live!, Sony Ericsson W580i, Nokia 6288 live! in Nokia 6234 live!) po privlačnih, znižanih cenah.

Na dobrodelnem dogodku Žur z razlogom je bil premierno predvajan tudi oglas, v katerem nastopajo Orto Smart zvezde. Kako potekajo njihova življenja odkar so jih izstrelili na medijsko sceno, opisujejo v blogih na spletni strani www.ortosmart.si. Na strani so na voljo tudi utrinki s snemanja spota ter ostale zanimive informacije in podrobnosti.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki