marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Brezplačni SMS-i in pogovori med vikendi


27.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja omogoča brezplačne pogovore med vikendi. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja tudi brezplačno pošiljali SMS sporočila do konca leta.

Orto Smart generacijo sestavljajo mladi od 15 do 30 let, ki imajo zelo pestro družabno življenje. Tako jim Si.mobil – Vodafone z začetkom šolskega leta ponovno ponuja nove ugodnosti, pisane na kožo njihovemu življenjskemu stilu. Obstoječi in novi naročniki Orto Smart bodo ob koncih tedna, in sicer od petka 19.30 ure do ponedeljka 7.30 ure, znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone v Sloveniji klicali brezplačno. Ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi' velja do preklica in jo lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki Orto Smart, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi' se bo naročnikom aktivirala samodejno.

Poleg tega bodo novi Orto Smart naročniki, ki bodo do 3. novembra 2007 sklenili naročniško razmerje za 24 mesecev, vse do 31. decembra 2007 v Sloveniji brezplačno pošiljali SMS-e.

Obenem so Orto Smart naročnikom sedaj na voljo tudi štirje mobilniki (Sony Ericsson V630i live!, Sony Ericsson W580i, Nokia 6288 live! in Nokia 6234 live!) po privlačnih, znižanih cenah.

Na dobrodelnem dogodku Žur z razlogom je bil premierno predvajan tudi oglas, v katerem nastopajo Orto Smart zvezde. Kako potekajo njihova življenja odkar so jih izstrelili na medijsko sceno, opisujejo v blogih na spletni strani www.ortosmart.si. Na strani so na voljo tudi utrinki s snemanja spota ter ostale zanimive informacije in podrobnosti.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki