marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Brezplačni SMS-i in pogovori med vikendi


27.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja omogoča brezplačne pogovore med vikendi. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja tudi brezplačno pošiljali SMS sporočila do konca leta.

Orto Smart generacijo sestavljajo mladi od 15 do 30 let, ki imajo zelo pestro družabno življenje. Tako jim Si.mobil – Vodafone z začetkom šolskega leta ponovno ponuja nove ugodnosti, pisane na kožo njihovemu življenjskemu stilu. Obstoječi in novi naročniki Orto Smart bodo ob koncih tedna, in sicer od petka 19.30 ure do ponedeljka 7.30 ure, znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone v Sloveniji klicali brezplačno. Ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi' velja do preklica in jo lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki Orto Smart, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi' se bo naročnikom aktivirala samodejno.

Poleg tega bodo novi Orto Smart naročniki, ki bodo do 3. novembra 2007 sklenili naročniško razmerje za 24 mesecev, vse do 31. decembra 2007 v Sloveniji brezplačno pošiljali SMS-e.

Obenem so Orto Smart naročnikom sedaj na voljo tudi štirje mobilniki (Sony Ericsson V630i live!, Sony Ericsson W580i, Nokia 6288 live! in Nokia 6234 live!) po privlačnih, znižanih cenah.

Na dobrodelnem dogodku Žur z razlogom je bil premierno predvajan tudi oglas, v katerem nastopajo Orto Smart zvezde. Kako potekajo njihova življenja odkar so jih izstrelili na medijsko sceno, opisujejo v blogih na spletni strani www.ortosmart.si. Na strani so na voljo tudi utrinki s snemanja spota ter ostale zanimive informacije in podrobnosti.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki