marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Prodanih že več kot 10 milijonov telefonov serije Huawei P30 v 85 dneh


08.07.2019
Objavil: Dare Gliha

Do 20. junija je v rekordnih treh mesecih Huawei po vsem svetu prodal več kot 10 milijonov naprav serije P30. Mejnik je bil presežen 62 dni prej kot lani z napravami serije P20. Razveseljiv pa je tudi podatek, da je Huawei od začetka leta pa do 30. maja na trge poslal že 100 milijonov pametnih telefonov.

Uspeh je rezultat stalnih inovacij in teženj po prelomnih tehnoloških dosežkih, ki so vodilo delovanja podjetja Huawei. Naprave serije P30 zaradi tega nudijo izjemno uporabniško izkušnjo s sistemom štirih kamer Leica, 10-kratno hibridno povečavo ter čudovitim ohišjem med drugim v barvi severnega sija ali dihajočega kristala. Tudi zaradi tega je veliko svetovnih medijev telefone serije P30 nadgradilo za nazivoma »najboljši pametni telefon 2019« ali »telefon z najboljšim fotoaparatom«.

Dolgoletni napori in vlaganja Huaweia v raziskave in razvoj ter vzpostavitev močnih partnerstev v nabavni verigi tako programskih rešitev kot strojne opreme oziroma elektronskih komponent, je podjetju omogočilo, da je postalo pionir uvajanja številnih novih tehnologij. Huawei ostaja zvest temu prepričanju ter verjame, da bodo stalne inovacije ter ohranjanje vodilne vloge v tehnološkem razvoju, še naprej širile meje, česa so pametni telefoni sposobni ter ustvarjalo nove možnosti v življenju vseh uporabnikov. Na tem tudi temelji zaupanje velike skupnosti uporabnikov Huaweievih naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki