marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Samsung predstavil novo generacijo modelov Galaxy A


03.01.2017
Objavil: Dare Gliha

Samsung je predstavil najnovejša predstavnika serije Galaxy A. Nova modela serije Galaxy A, Galaxy A5 s 5,2-paličnim zaslonom in Galaxy A3 s 4,7-paličnim zaslonom, ki sta namenjena za evropski trg, združujeta vrhunsko obliko, izboljšano kamero in funkcije, ki uporabnikom zagotavljajo še večjo priročnost uporabe.

“V Samsungu si prizadevamo, da našim uporabnikom ponudimo najboljše modele na tržišču,” je dejal DJ Koh, predsednik poslovanja mobilnih komunikacij podjetja Samsung Electronics. “To dokazujeta najnovejša modela serije Galaxy A, saj ju odlikuje naš edinstven pristop v oblikovanju in funkcije, ki so jih uporabniki modelov serije Galaxy A že vzljubili.”

Že na prvi pogled navdušujoča modela serije Galaxy A odlikuje slovita kombinacija kovine in 3D stekla na zadnjem delu telefona, ki povzema bogato Samsungovo dediščino v oblikovanju. Z elegantno kamero in gumbom za domov, tokratna modela odlikuje gladek otip, kar zagotavlja maksimalno udobje pri uporabi. Nova modela bosta na voljo v štirih elegantnih barvah – nebeško črni, peščeno zlati, modri meglici in v barvi breskve.

Zahvaljujoč dovršenima kamerama novega modela serije Galaxy A zajemanje trenutkov, ki postanejo del dolgoročnih spominov, še nikoli do sedaj niso bili tako enostavno. Napredna tehnologija kamere omogoča neverjetno natančno izostrenost, ki se odraža v dinamičnosti in jasnosti fotografij, tudi tistih, ki so posnete pri slabi svetlobi.

Tudi narediti selfie še nikoli ni bilo tako preprosto. Z dotikom kjerkoli na zaslonu posnamete visokoresolucijski selfie, zaslon pa lahko uporabite tudi kot sprednjo bliskavico za svetlejšo fotografijo. Kamera modela serije Galaxy A prinaša poenostavljeno uporabnost, ki omogoča hitro spreminjanje načina in takojšnjih filtrov, s katerimi dodamo učinek fotografiji. Uporabnikom so na voljo različni načini fotografiranja, med njimi je tudi Food Mode za fotografiranje hrane, ki fotografijo optimizirajo, izboljšajo barve in kontrast izbranih posnetkov.

Galaxy A je zasnovan tako, da izpolnjuje vsakodnevne zahteve uporabnikov in zagotovi priljubljene funkcije, ki se odražajo tudi pri vrhunskem pametnem telefonu, Galaxy S7:

• Tokrat prvič, serijo Galaxy A odlikuje IP68 odpornost na vodo in prah, kar zagotavlja zoperstavljanje dežju, potu, pesku in prahu, ter uporabo skoraj kjerkoli in kadarkoli.
• Dolgo obstojna baterija uporabnikom omogoča dolgoročnejšo povezanost, medtem ko hitro polnjenje prinaša še hitrejšo uporabo po polnjenju. Za še enostavnejšo povezanost pa je tukaj tudi obrnljiv USB vhod, tipa C.
• Funkcija Vedno na voljo uporabnikom omogoča pregled obvestil brez preklopa telefona, kar se odraža pri varčevanju s časom in baterijo.
• Povečan obseg spomina in microSD podpirata tudi do 256GB spomina, kar uporabnikom zagotavlja brezskrbno shranjevanje vsebin.

Galaxy A bo v Evropi na voljo v mesecu februarju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki