marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Samsung na CES 2017 nagrajen za oblikovne in tehnološke inovacije


11.01.2017
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je na dogodku CES 2017 prejel več kot 120 nagrad, in še naprej prejema priznanja v kategorijah, ki obsegajo hišno zabavo, gospodinjske aparate in mobilne naprave. Samsung je počaščen, da je bil nagrajen poleg drugih vrhunskih inovatorjev in tehnologij naslednjih generacij, ki oblikujejo prihodnost vsakdanjega življenja.

Med Samsungovimi pomembnimi zmagami je tudi 34 nagrad za najboljše tehnološke inovacije, vključno z nagrado Best of za najboljšo inovacijo v kategoriji video zaslona. Samsung je prejel tudi več priznanj medijev in panoge, ki so izbirali med več kot 3.880 razstavljavci.

»Ko CES praznuje 50. obletnico, je prav neverjetno videti, kako daleč smo prišli kot panoga. Preteklo leto je bilo zaznamovano z nizom unikatnih razvojnih in inženirskih dosežkov,” je povedal Gregory Lee, predsednik in CEO Samsung Electronics Severne Amerike. “Ponosni smo, da smo vsako leto prepoznani s strani organizacije Zveza potrošnikov tehnologije (CTA) ter s strani naše panoge za inovativne produkte in naš razvoj, ter še nadalje ostajamo zavezani k zagotavljanju proizvodov, ki so premišljeno oblikovani glede na vaš način življenja.”

Samsungovi nagrajeni izdelki za leto 2017 vključujejo:

• Samsungovo novo QLED TV linijo, ki je prejela več kot 20 nagrad, vključno s štirimi CES nagradami za tehnološke inovacije in nagrade tehnoloških medijev Reviewed.com (Editor’s Choice award), Ubergizmo (Best of CES Awards) in HD Guru (CES Top Picks award).

• Samsungov nov Lifestyle TV, ki je oblikovan, da izgleda kot slika na steni, je prejel nagrado Best of za najboljšo inovacijo s strani organizacije CTA kot tudi nagrado medija Popular Mechanic (Editor’s Choice award).

• Samsungova FlexWash in FlexDry sta prejela dve CES nagradi za tehnološke inovacije in nagrade s strani medijev Techlicious (Best of CES award), Reviewed.com (Editor’s Choice award), The Verge (Best of CES award) in TWICE (Picks award).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki