marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

NEC, Casio in Hitachi pod isto streho


28.09.2009
Objavil: Mitja Zupančič

Tri japonska podjetja (NEC, Casio in Hitachi) so objavila načrte o združitvi njihovih mobilnih divizij.

NEC trenutno razvija in izdeluje mobilne terminale za podjetji NTT DoCoMo in softBank Mobile. V Letu 2004 sta se podjetji Casio in Hitachi združili in se predstavili pod imenom Casio Hitachi Mobile Communications (CHMC). Ponujajo predvsem CDMA mobilnike za podjetja KDDI in že omenjeno SoftBank Mobile, kot tudi za Verizon Wireless v ZDA in LG Telecom v Južni Koreji.

Novo podjetje bo tako ponudilo portfelj izdelkov, ki se bo povezalo s kompletno integracijo poslovnih funkcij s podjetjem CHMC. Sodelovali bodo pa tudi pri naprednih tehnologijah in razvijanju posameznih izdelkov.

Ime je že znano. Skupno podjetje NEC CASIO Mobile Communications bo pričelo z delovanjem aprila 2010.

Ob združitvi bodo lastniki delnic v sledeči obliki: NEC 66%, Casio 17,34% in Hitchi 16,66%. Po kapitalni injekciji v novo združbo podjetij NEC in Casio pa se bodo zadeve preoblikovale v: NEC 70,74%, Casio 20% in Hitachi 9,26%. Vodstvo bo sestavljeno izključno samo iz predstanikov NEC-a in Casia.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki