marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrihaja AI Agent, osebni asistent, ki je vedno na voljo
20.09.2024

HONOR je med osrednjo predstavitvijo na sejmu IFA 2024 v Berlinu predstavil prvega AI Agenta na napravi za odprti ekosistem, ki bo premierno predstavljen na prihajajoči vodilni seriji pametnih telefonov HONOR Magic 7.

slikaHuawei prevladuje v sektorju nosljivih naprav
18.09.2024

Poročilo organizacije IDC razkriva, da Huawei kljub močni konkurenci na trgu nosljivih naprav utrjuje zaupanje med potrošniki. Ker smo tik pred predstavitvijo novih naprav, to pomeni, da je podjetje pripravljeno tekmovati na najvišji ravni.

slikaHONOR na IFI s kar 39 medijskimi nagradami
16.09.2024

HONOR je minulem sejmu IFA, ki je potekal v Berlinu, prejeli kar 39 nagrad „Best of IFA“. Nagrajene naprave poudarjajo HONOR-jevo zavezanost vrhunskemu oblikovanju in inovacijam, osredotočenim na človeka, v različnih kategorijah izdelkov.

slikaŠtudija potrdila visoko natančnost ure Samsung Galaxy Watch
13.09.2024

Samsung je skupaj z Univerzo v Michiganu objavil, da je Center za znanost o človeški zmogljivosti in športu (HPSSC) Univerze v Michiganu, ki je znan po celostnih in obsežnih raziskavah in izobraževanju na področju športa, vadbe in človeške zmogljivosti, potrdil visoko natančnost funkcij sledenja telesni pripravljenosti ure Samsung Galaxy Watch.

članki

Telefonica s svojo trgovino


01.10.2009
Objavil: Mitja Zupančič

Španska Telefonica odpira svojo trgovino z aplikacijami imenovano m-store. Ponudili bodo več kot tisoč mobilnih aplikacij. Zadeva bo univerzalna in odprta za vse vrste kupcev.

Nova trgovina bo del globalnega projekta, v katero bo prispelo več kot 200 milijonov mobilnih uporabnikov po vsem svetu. Čeprav bo začetna faza lokalnega pomena, jo bo vendarle koristilo skoraj 10 milijonov Movistar strank v Španiji.

Guillermo Ansaldo, predsednik Telefonica Španija je pripomnil, da je trgovina m-store del Telefonicove strategije pri omogočanju mobilne širokopasovne povezave njihovim strankam, z dopolnjevanjem pavšalne vrednosti podatkov in hitrim dostopom do novega sveta zabave, načina življenja in storitev.

Trgovina bo začela z več kot 1000 aplikacijami, ki so razvrščene v 14 kategorij: igre, slovarji, zabava, finance, zdravje, GPS-zemljevidi, informacije, fotografije in videoposnetki, socialne strani, potovanja in knjige, šport, nakupovanje, orodja in izobraževanje / otroci.

Strošek aplikacij bo znašal med 0,49 EUR in 19,99 EUR (brez prometnega davka). Okoli 10 % aplikacij je brezplačnih.

Novi m-store bo dostopen z Movistar portala emoción in novih Movistar mobilnikov preko mobilne ikona na menijih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki